Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
0°C

CJ Hunedoara își face reclamă în inima Sibiului și încearcă să ne ”fure” turiștii

CJ Hunedoara își face reclamă în inima Sibiului și încearcă să ne ”fure” turiștii

Un afiș publicitar  de mari dimensiuni a dominat vara aceasta una dintre fațadele magazinului Dumbrava, acesta promovând atracțiile turistice ale județului Hunedoara. De curând, la Sibiu trecut a avut loc evenimentul „Zilele Satului Hunedorean” în Muzeul ASTRA. Totul face parte din strategia de promovare a vecinilor hunedoreni, care vor astfel să atragă o parte din turiștii care ne vizitează orașul.

O reclamă imensă a acoperit una din laturile magazinului Dumbrava, promovând județul Hunedoara. Conform celor menționate pe afișul publicitar inițiativa este a Consiliului Județean Hunedoara care își dorește să atragă mai mulți turiști.

Colajul prezintă atracțiile turistice cu care se laudă județul vecin, dar și momente desprinse din povești care conturează o atmosferă utopică. Reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara au colaborat și cu cei ai Consiliului Județean Sibiu pentru a promova evenimentul „Zilele Satului Hunedorean”, care a avut loc în Muzeul ASTRA la final de august.

Hunedoara-CJ-reclamă (3)

„Vrem să ne promovăm și în Sibiu. Acum că Sibiul este Regiune Gastronomică Europeană mulți turiști îi trec pragul, dacă dintre ei câțiva văd afișul și decid să ne facă o vizită, chiar și pentru o zi, sunt bine veniți. Ne promovăm peste tot, evident în Hunedoara, în mediul on-line și la târgurile turistice. Acum am încercăm o altă abordare. Sibiul este unul dintre locurile cu cei mai mulți turiști”, declară Camelia Popa, reprezentant al Consiliului Județean Hunedoara.
Conform datelor de la statistică, în anul 2018 județul Hunedoara a avut 188.121 de turiști, o creștere cu aproximativ 20.000 de oamenii față de anul precedent. În același an, în Sibiu au fost 563.952, în creștere față de 2017, potrivit datelor Institutului Național de Statistică. Creșterea județului Hunedoara este impresionată, la o diferență de doar un an. Cu toate acestea, Sibiul rămâne în topul celor mai vizitate orașe din România.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

7 comentarii

No Mercy

Acum 3 ani

Da oare a reușit cineva sa scaneze QR code-ul?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Porfir Radauteanu

Acum 3 ani

Mai e cineva in Hunedoara, sau s-au mutat toti in Sibiu, inca de dinaintea valcenilor?
Raspunde

unu

Acum 3 ani

valorile din hd, s-au mutat la timisoara! Parvenitismul hd e maxim! La sb obtin patalamalele, care "ii fac oameni" pt intreaga viata. Apoi urasc maxim sb si pe sibieni. Dar tot la stadiul de oameni iesiti din pestera raman!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Tatiana Lotrean

Acum 3 ani

Sa nu ne facem griji! Sibiul este comparabil cu Geneva la numarul de turisti si nivel de trai.
Raspunde

Liviu

Acum 3 ani

Toata Romania este un Rai Turistic fraierilor....nu fura nimeni nici un turist. Ori unde te duci in salbaticie este frumos in Romania. Mai bine concentrati-va pe infrastructura si servicii, pt ca este jale....
Raspunde

Ciuciu

Acum 3 ani

Ori unde te duci in salbaticie este frumos in Romania. pa dracu, nici poti sa te k-k linistit intr-o padure sa nu vezi mizerie romaneasca :-)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Letitia Bendorfean

Acum 3 ani

Romania e de departea cea mai frumoasa tara din Europa! Pacat ca de atata timp strainii ne pun bete in roate nu cumva sa ii intrecem! Dar neamul romanesc va prevala!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus