Miercuri,
23.09.2020
Cer Senin
Acum
8°C

Întâlnire cu sibienii din Valea Aurie. Caravana ”Plătește cât arunci” ajunge vineri în cartier

05 Septembrie 2019 18:28

Întâlnire cu sibienii din Valea Aurie. Caravana ”Plătește cât arunci” ajunge vineri în cartier

Sibienii care locuiesc în cartierul Valea Aurie sunt invitați vineri la o întâlnire cu specialiștii în colectare selectivă ai Soma SA, ADI Eco Sibiu și ai Primăriei Sibiu, în cadrul campaniei ”Plătește cât arunci”.

Vino între orele 16:00 – 20:00 în părculețul de pe strada Ludoș și spune-ne orice neclaritate ai legată de colectarea selectivă a deșeurilor și garantăm că vei pleca lămurit.
 
Taxe, pubele colorate, grafic de colectare, care se pune unde și de ce? Avem răspunsuri pe înțelesul oricui.
În plus, roboțelul Pet-Rică abia așteaptă să se joace cu copiii, pentru care are o mulțime de cadouri și surprize. Caravana ”PlăteșteCâtArunci” ajunge vara aceasta în toate localitățile din zona Sibiului unde se implementează colectarea selectivă a gunoiului. Venim cu răspunsuri clare la orice nelămurire ai legată de modul în care se strânge și reciclează gunoiul.
“Plătește pentru cât arunci“ este o inițiativă adoptată la nivel național cu scopul de a determina populația să colecteze selectiv deșeurile, astfel încât România să se încadreze în obligațiile pe care și le-a asumat în fața Uniunii Europene. În localitățile din Zona 1 a județului Sibiu, în urma implementării principiului “plătește pentru cât arunci“, taxa de salubritate pe care o plătește fiecare gospodărie se transformă în abonament.
O campanie Soma SA și ADI Eco Sibiu, organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu.
În următoarea săptămână caravana ”PlăteșteCâtArunci” va ajunge garantat în toate cartierele din Sibiu pentru a sta de vorbă cu toți sibienii interesați. Urmărește-ne și află când sosim în vecinătatea ta!

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Gruia

Acum 1 an

Daca exista statutul de "specialiști în colectare selectivă" deja arata calea intortocheata a gandirii sistemului.
Raspunde

Pepe

Acum 1 an

Sunt specialisti in a colecta banii cetatenilor !
Raspunde

Niko Leta

Acum 1 an

noi astia din vale suntem foarte selectivi ! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus