Marţi,
15.06.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

Primarul Sibiului, cu ocazia deschiderii noului an școlar: ”Suntem pregătiți să premiem rezultatele bune”

Primarul Sibiului, cu ocazia deschiderii noului an școlar: ”Suntem pregătiți să premiem rezultatele bune”

Primarul Sibiului, Astrid Cora Fodor, declară la început de an școlar că infrastructura educațională este primenită în parte și că alte mari lucrări sunt în desfășurare.

În această dimineață, mesajul a fost postat pe pagina oficială a orașului și s-a adresat în primul rând elevilor, pe care i-a încurajat.

„Dragi elevi, la începutul unui nou an școlar vă transmit un mesaj de motivare din partea administrației orașului, cea care răspunde pentru condițiile din clădirile în care faceți cursuri. Sper să vă bucurați de toate îmbunătățirile pe care le-am făcut în sălile de clasă și în curțile școlilor pentru ca voi să aveți condiții bune de studiu. În egală măsură, ca în fiecare an, suntem pregătiți să premiem rezultatele bune la învățătură și performanța la olimpiade. De voi depinde să profitați de toate acestea pentru a vă pregăti cât mai bine pentru un viitor care o să vă provoace din toate punctele de vedere. Spor la învățătură!”, a declarat Astrid Fodor.
Primarul s-a adresat și părinților acestora, cărora le-a transmis că Primăria Sibiu este un partener, care investește în educația copiilor. „Stimați părinți, în Primăria Sibiu aveți un partener, unul care investește în educația copiilor, la fel ca dumnevoastră. Am reușit în ultimii ani să creștem confortul și siguranța în școli și nu ne oprim aici. În unele școli sunt în desfășurare lucrări mari de extindere și modernizare a clădirilor care vor continua și în timpul anului școlar. În ciuda disconfortului temporar, știu că veți înțelege că rezultatul final va merita și va fi în folosul copiilor”.

Nici profesorii unităților de învățământ din Sibiu nu au fost uitați,  motivându-i prin performanțele pe care le-au avut elevii datorită lor.

„Stimați profesori, mult succes în noul an care vă va aduce multe provocări, dar și multe satisfacții, pentru că elevii sibieni au dovedit că sunt printre cei mai buni din țară!”, a adăugat aceasta.

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Deutsche Welle

Acum 1 an

...haa zau ? - cum v ati pregatiti ?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ion

Acum 1 an

Super babaciune, hai sa vedem cum v-ati pregatit ? Cu ce sunt dotate scolile !? Sper sa existe creta in clasa ! Despre proiectoare, tabla magnetica, harti interactive etc..., sa ne cumparam daca vream sa fim la moda !!!
Raspunde

Don Balon

Acum 1 an

Premiul cel mare l-au luat cei cu pamantul building,electrocon si altii pe linga.
Raspunde

Cetățean

Acum 1 an

Sala de sport la Școala Nicolae Iorga??? Numai efortul copiilor și al părinților mai fac ca aceasta școală să aibă rezultate bune.
Raspunde

mihai

Acum 1 an

Dar de plecare cand "sunteti pregatiti"?
Raspunde

mathias

Acum 1 an

Doamna Fodor, Vestita scoala 4 e varza, parintii sunt obligati sa cotizeze din greu mai ales la clasa pregatitoare (covor, caiete, dvs. reparatii pt. sala de clasa) ce vorbiti dvs. de investitii ? Jalnic - parca scoala este gratutita sau nu ????
Raspunde

un pedagog de scoala ... de cartier

Acum 1 an

Rezultatele le premiaza parintii cu telefoane de ultima generatie, matale si primaria ocupati-va de gospodarirea orasului si de dotarea scolilor...
Raspunde

roxana

Acum 1 an

Doamna primar de ce la sc 18, clasele a 6 a au program de dupa amiaza? Am inregistrarea in care ati spus ca nu veti da voie directorului sa faca acest lucru. Si totusi?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus