Marţi,
18.05.2021
Innorat
Acum
13°C

CINE GOLD, cel mai nou cinema al Sibiului, face angajări

CINE GOLD, cel mai nou cinema al Sibiului, face angajări

CINE GOLD a început deja pregătirile pentru marea inaugurarea din Festival mall, programată pentru noiembrie, și face angajări în această perioadă.

Cel mai nou și modern cinematograf al Sibiului caută să angajeze casier, supraveghetor sală și proiecționist, se arată într-un anunț postat pe portalul de job-uri Magnetcv.ro.

Cei interesați trebuie să știe cinematograful oferă un pachet salarial atractiv, bonusuri, oportunități de promovare, vouchere la film, program flexibil, transport asigurat după ora 22.00 și suport din partea unei echipe prietenoase.

În paralel, pentru a putea completa experiența de care se pot bucura spectatorii, alte două firme – care oferă servicii conexe cinematografului, fac angajări în această perioadă. Este vorba despre Narcoffe Roasters, care angajează barista și ajutor de bucătar, precum și Mara Mura, care angajează cofetar barman, ospatăr și lucrător comercial.

Reprezentanții NEPI au anunțat săptămâna trecută că noul mall al Sibiului se va deschide oficial în data de 14 noiembrie, motiv pentru care majoritatea chiriașilor au început deja să facă angajări și să se pregătească de inaugurare.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Roxy Iuga

Acum 1 an

Publicati acest anunt in sud, sunt sigura ca mai sunt vreo 7-8 care inca n-au venit la Sibiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus