Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Subprefectul Horațiu Marin, schimbat din funcție. ”L-am deranjat pe liderul PSD Sibiu”

Subprefectul Horațiu Marin, schimbat din funcție. ”L-am deranjat pe liderul PSD Sibiu”

Subprefectul de Sibiu, Horațiu Marin, a fost destituit din funcție, în urma unei decizii a Guvernului Dăncilă, luată astăzi. Schimbarea sa din funcție este pusă de Horațiu Marin pe seama relațiilor reci pe care le-a avut cu președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif. ”Vreau să le mulțumesc colegilor în primul rând, vreau să le mulțumesc primarilor și tuturor colaboratorilor pe care i-am avut în această perioadă. Asta se întâmplă însă atunci când îți faci treaba și începi să ai o imagine bună în comunitate. L-am deranjat pe liderul PSD Sibiu, de aici și această schimbare din funcție. Mi-am făcut o imagine bună în județ și asta l-a determinat să facă orice pentru a mă schimba din funcție. Orice lucru bun care funcționează, trebuie distrus, asta e mentalitatea omului”, a declarat fostul subprefect, Horațiu Marin.

Deocamdată nu s-a propus o altă persoană care să ocupe această funcție, poziția de subprefect de Sibiu urmând a fi vacantă.

În 21 august Maria Minea, secretarul comunei Loamneș, a devenit noul prefect de Sibiu,  după ce a fost numită în locul Adelei Munteanu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

16 comentarii

Miti

Acum 4 ani

Capul sus Horatiu!!!
Raspunde

Tocilean

Acum 4 ani

Paguba în ciuperci pleaca asa cum a venit si nu plange nimeni dupa el
Raspunde

Gabriel

Acum 4 ani

Trifoiulee Bondarulee , i ti vine randu si tie , mai repede decat crezi si te astepti !!! Tik tak , Tik Tak
Raspunde

T...K...O

Acum 4 ani

Daca o secretara de primarie comunala a fost pusa in functia de PREFECT,...nu poti sa lasi un avocat Subprefect (contrazici legile fizicii), trebuie adusa o femeie de serviciu;PARDON (operator curatenie).
Raspunde

Bogdan F

Acum 4 ani

Felicitari pentru mandat care punctul meu de vedere a fost unul reusit. Succes in continuare
Raspunde

Bogdan F

Acum 4 ani

Felicitari pentru mandat care din punctul meu de vedere a fost unul reusit. Succes in continuare
Raspunde

Jane

Acum 4 ani

Cand majoritatea partidelor doresc sa atraga tineri in randurile lor, PSD-ul ce face? Ii indeparteaza pe cei existenti si competenti... pacat... cu riscul de a parea ironica nu pot decat sa zic #rezista Horatiu!!!
Raspunde

Fane

Acum 4 ani

Felicitări pentru toate realizările Horatiu Marin!!! Respect!
Raspunde

Yes man

Acum 4 ani

Nu a mai dat tata porția la cine trebuie?
Raspunde

Alzara 1918

Acum 4 ani

Nu avea deloc profilul funcționarului pesedist ; mergând cu câțiva colegi intr-o audiență am fost surprins plăcut de atitudinea sa ; i-am prezis sfârșitul .
Raspunde

Un sas

Acum 4 ani

Pai sa se inscrie in PNL
Raspunde

Ionica

Acum 4 ani

Tipic pt gasca voastra. Asa procedati voi.Nimic nou.
Raspunde

ghita r.

Acum 4 ani

Multe regrete pentru un mic panglicar care isi inchipuie ca este un mare politician.Ce a facut concret ca subprefect? Nu a umblat decat pentru imagine si a tras sfori. La revedere! Il vom regasi curand in alt partid.
Raspunde

oIo

Acum 4 ani

da ce fac comunisti altceva decat sa traga sfori ? (si sa fure cat se poate)
Raspunde

Toma

Acum 4 ani

Singura sa "fapta de arma" ca subprefect a fost atunci cand s-a injosit la vizita ministrului Daea in Sibiu pe care l-a asteptat si condus imbracat intr-un frumos costum popular romanesc!Esti multumit de fapta ta, acum dupa ce te-au debarcat,domnule Marin?
Raspunde

Nelutu

Acum 4 ani

Sper ca a simtit putregaiul din psd si asta sa il determine sa renunte de tot la acest partid
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus