Miercuri,
10.08.2022
Light Intensity Drizzle
Acum
18°C

Peste o mie de locuri de muncă pentru persoane fără studii superioare

Peste o mie de locuri de muncă pentru persoane fără studii superioare

În județul Sibiu sunt disponibile 1.048 de locuri de muncă, pentru persoanele cu studii superioare sunt 25 de posturi vacante. Sunt disponibile 1.023 de locuri de muncă pentru persoane fără studii superioare, precum și 100 de locuri pentru agenți.

La nivelul județului Sibiu sunt disponibile 1.048 de locuri de muncă vacante oferite de 79 de angajatori. Din totalul locurilor de muncă 25 se adresează persoanelor cu studii superioare, precum inginer sisteme de informatică, inginer electroenergetică, inginer textile, pielărie, logistician gestiune de flux, programator, proiectant inginer electromecanic, specialist în marketing și așa mai departe.

Pentru persoanele fără studii superioare sunt disponibile 1.023 de locuri de muncă. Pentru agenții servici sunt peste 100 de locuri vacante, peste 30 pentru confecționer – asamblator articole textile și peste 30 pentru lucrătorii comerciali.

Omikron Meca angajează strungar universal calificat, salariul este atractiv la care se adaugă tichete de masă în valoare de 15 lei, asigurare de sănătate, transport asigurat și ore suplimentare plătite cu 200% .

Firma Harting Ro Automotive SRL face parte din concernul Harting Technology Group, lider de piață pe segmentul producției de solenoizi și electromagneți pentru industria auto și a cablurilor de alimentare pentru mașinile hibride. Pentru Agnita sunt oferite posturile de tehnician de producție, inginer de producție, inginer calitate, operator mașină automată Komax și magazioner.

Soma caută conducător auto profesionist, persoana trebuie să dețină un atestat de transport marfă și cardtahograf. Programul de lucru este într-un singur schimb, se decontează transportul, se oferă bonuri de masă, orele suplimentare sunt plătite, condiții de muncă civilizate și un salariu motivant.

Au început angajările pentru noul mall, în Festival se vor deschide mai multe magazine, cafenele și restaurante. De exemplu Mara Mura caută cofetar, barman, ospătar și lucrător comercial. CV-urile se pot depune la adresa de e-mail sibiu@maramura.ro.

Narcoffee Roasters caută oameni pentru posturile de barista și ajutor de bucătar. Informații sunt disponibile la adresa de e-mail sibiu@narcoffee.com.

Apă Canal Sibiu SA oferă un post de inginer de sistem în informatică. Sunt necesare studiile de specialitate în domeniul IT sau inginerie economică, cunoștințe de infrastructură IT&C – servere, storage și multe altele. Experiența în domeniu trebuie să fie de minim un an.

Geomark angajează tehnician sau inginer de cadastru, operator de date Autocad și Map. CV-ul se trimite la adresa de e-mail geomarksb@gmail.com.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus