Sâmbătă,
22.01.2022
Cer Senin
Acum
-6°C

Șovăială: “Cei din PSD nu vor  să înțeleagă ceva ce le spune lumea periodic din stradă”

Șovăială: “Cei din PSD nu vor  să înțeleagă ceva ce le spune lumea periodic din stradă”

Deputatul Constantin Șovăială, secretar general al PNL Sibiu, afirmă că numărul mare de semnături de susținere a lui Klaus Iohannis strânse în județul Sibiu are în primul rând legătură cu felul în care președintele și-a exercitat mandatul și doar în al doilea rând cu faptul că este fostul primar al muncipiului. În plus, parlamenarul crede că alegerile din noiembrie vor furniza dovadă finală că PSD nu mai reprezintă, de fapt, pe nimeni ci doar niște interese care nu au nimic în comun cu democrația.  “Sibienii s-au simțit reprezentați de Klaus Iohannis în luptă lor împotrivă nedreptăților, au fost convinși că susțin împreună aceleași principii. Președintele a fost cel care a apărat de la nivelul celei mai importante funcții în stat valorile pentru care sibienii, noi toți , am fost în stradă de atâtea ori în ultimii ani. Sunt convins că toate acestea au contat în primul rând atunci când peste 62.000 de oameni din județ au răspuns chemării PNL și au semnat pentru Klaus Iohannis. Cei din PSD nu vor  să înțeleagă ceva ce le spune lumea periodic din stradă, ce le-a spus electoratul la vot acum câteva luni, ceea ce întreagă Europa le-a transmis cu multiple ocazii și anume că s-a terminat cu felul asta al lor de a face politică. O să primească o confirmare definitivă a sfârșitului acum, în noiembrie”, afirmă Șovăială.

Parlamentarul sibian este convins că românii nu vor uită, în ciudă încercărilor disperate pe care le face PSD de a-și cosmetiza imaginea, cine este, de fapt, acest partid.  “Nu există un PSD mai bun  după Liviu Dragnea, este același PSD, cu aceeași oameni în frunte. Cei care se plâng acum că au fost <persecutați>  de fostul lor conducător suprem au funcții date de Liviu Dragnea, și nu s-au dezis de el până nu au văzut dubă de poliție. Toți oamenii aceștia puțeau da o șansa României încă de acum câțiva ani , dar au refuzat să o faca”, a mai declarat Constantin Șovăială.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus