Luni,
15.08.2022
Cer Senin
Acum
22°C

Prefectul de Sibiu, inclus în lista candidaților la Președinție cu liste de semnături false

Prefectul de Sibiu, inclus în lista candidaților la Președinție cu liste de semnături false

Mai multe instituții de presă centrale au inclus-o pe Maria Minea, proaspăt numită în postul de prefect al județului Sibiu, pe lista candidaților la funcția de președinte al României care au depus la Biroul electoral central liste de semnături suspectate a fi falsificate.

Fotografia prefectului de Sibiu, Maria Minea, a fost folosită de mai multe instituții centrale de presă pentru a ilustra materialele despre cei opt candidați la Președinția României, care au fost reclamați de Biroul electoral central la Parchetul General. Sesizarea Biroului are în vedere faptul că cei opt candidați au prezentat liste de semnături, dintre care unele sunt considerate a fi false.

Printre cei opt candidați se numără și o anume Maria Minea, avocat din Constanța, din partea Partidului Românilor de Pretutindeni. Pentru această Maria Minea, presa centrală a folosit, însă, fotografia Mariei Minea, prefect de Sibiu. „Am văzut. Și eu am fost șocată azi dimineață. Au căutat o fotografie și m-au găsit pe mine. Am vorbit cu cei de la Agerpres, căci de acolo s-a luat poza și sper ca și PRO TV-ul, dar și Adevărul să elimine eroarea”, a declarat prefectul Maria Minea pentru Turnul Sfatului.

”Adevărata” Maria Minea, candidat pentru președinția României ”Adevărata” Maria Minea, candidat pentru președinția României

Alături de Maria Minea din Constanța, BEC a mai formulat plângere penală și împotriva candidaților Viorel Cataramă, Miron Cozma, Cătălin Ivan, Sebastian Constantin Popescu, Alexandru Cumpănaşu, Ninel Peia și Bobby Păunescu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

rautate peste tot

Acum 2 ani

nu sunt jurnalist, dar modul in care ati formulat nu suna nici corect nici impartial. Inteleg ca poza doamnei a fost inclusa in niste stiri, nu doamna pe o lista. Cu alte cuvinte propagati o eroare. De ce intotdeauna si peste tot la unii de poate si la altii nu? Si ne mai miram ca merge rau...
Raspunde

Gruia

Acum 2 ani

Mai multe institutii de presa nu au citit nici decizia 13 / 22 sep privind inregistrarea candidaturii altui candidat care nu se afla in lista de mai sus: "De asemenea, 3.732 din cele 5.073 de semnaturi invalidate, prezentate ca apartinand unor persoane diferite, contin elemente de similitudine evidente, care inlatura prezumtia simpla de validare a acestora". Dar asta nu este tot, mai sunt si altii care nu se regasesc in lista. Si atunci ne intrebam, de ce se aplica legea numai la unii? Raspunsul ar fi pentru ca se poate si pentru ca magistratii nu sunt trasi la raspundere.
Raspunde

HOP

Acum 2 ani

traim intr-o tara bramburita,cu legi facute sa fie incalcate,cu Constitutie jalnica, cu partide puse pe furat ,la ce sa-i condamnati pe astia de vor sa devina Presedinti ?
Raspunde

Iar cenzurati? dece?e vreo gresala din ce afirm?

Acum 2 ani

Bai idioti de jurnalisti, verificati sursele ...poza e a prefectului de Sibiu, candidatura e a lu o tanti Minea din Constanta!!!...Daca mergem pe logica vostra ...vedeti ca Minea este si patron de la Hilton din Sibiu....poate candideaza si el si noi nu stim nimic!!!Iti dai seama ....bai suntem tari....minim trei candidati la prezidentiale si toti din Sibiu(Klaus, Minea Prefecta, Minea Hilton ..si or mai fi)Halal tara, halal, jurnalism, halal legi!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus