Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
5°C

„Noaptea Cercetătorilor”. Patru evenimente în Muzeul ASTRA

„Noaptea Cercetătorilor”. Patru evenimente în Muzeul ASTRA

În colaborare cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, muzeul ASTRA va găzdui „Noaptea Cercetătorilor”. Se vor organiza patru evenimente vineri, 27 septembrie, între 16:00 – 20:00.

Muzeul ASTRA va găzdui patru acțiuni în cadrul evenimentului „Noaptea Cercetătorilor” vineri, 27 septembrie, între 16:00 - 20:00. Cea de a VI-a ediției a evenimentului „Noaptea Cercetătorilor” este o inițiativă a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

AtelierMuzeu_NoapteaCercetatorilor (2)

Muzeul ASTRA va găzdui în incinta Pavilionului Muzeal Multicultural o expoziție de fotografie, „De la clișeu pe sticlă la fotografie. O invitație in atelierul fotograf al începutului de veac''. În cadrul atelierul „Lampa – un obiect in permanentă transformare” se vor expune diferite obiecte de iluminat din patrimoniul muzeului. Se va organiza și un atelier de copiere pe sticlă, derulare de diapozitive și observarea astrelor cerești cu ajutor telescopului. „Atelierul de manufacturat hârtia” îl va avea ca ghid pe Mihai Negulei.

AtelierMuzeu_NoapteaCercetatorilor (3)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus