Miercuri,
26.01.2022
Ceata
Acum
-6°C

Teatrul „Gong” mută spectacolul „Happy Manif” din cauza condițiilor meteo

Teatrul „Gong” mută spectacolul „Happy Manif” din cauza condițiilor meteo

Teatrul „Gong” prezintă pentru prima dată în România conceptul „Happy Manif”, un demers coregrafic inițiat de David Roland și Valeria Giuga. Spectacolul va fi prezentat publicului larg sâmbătă de la orele 11:00 și 16:00. Având în vedere condițiile atmosferice nefavorabile spectacolul va avea loc la sediul Teatrului „Gong”, strada Alexandru Odobescu numărul 4.

Având în vedere condițiile atmosferice nefavorabile, spectacolul „Happy Manif” nu va mai avea loc în Parcul Tineretului, ci la sediul Teatrului „Gong” din str. Al. Odobescu nr. 4. Spectacolul va fi prezentat publicului larg sâmbătă de la orele 11:00 și 16:00. Evenimentul va fi reluat luni, 7 octombrie strict pentru grupuri organizate din școli.

„Happy Manif” se constituie ca o plimbare funky și plină de energie. Demersul coregrafic propus de David Roland și Valeria Giuga este dedicat unora dintre cei mai faimoși coregrafi de la sfârșitul secolului XIX, ale căror lucrări au avut în comun ca sursă de inspirație natura. Ghidați de cei dansatori, pe o coloană sonoră și indicații redate prin intermediul unor căști fără fir, participanții sunt invitați la o călătorie prin istoria dansului, de la baletul clasic până la dansul contemporan. Universul muzical al acestui performance este cât se poate de divers, de la un mix eclectic de muzică electronică creată de Roland Ravard, fragmente de dialog și muzică din filme, compoziții clasice bine cunoscute și chiar hituri pop.

„Am descoperit acest proiect anul trecut, în cadrul Kidanse, un festival în nordul Franței, și m-am îndrăgostit imediat. Atmosfera și energia acestui spectacol m-a convins că trebuie adus neapărat în fața publicului din România, iar cu ajutorul Primăriei Municipiului Sibiu și al Teatroskop reușim să facem acest cadou întregii familii. Spectatorii se vor găsi în postura de participanți activi, executând mișcări conform indicațiilor la căști. Va fi o experiență senzațională pentru întreaga familie”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.
Spectacolul are o durată de 45 de minute și nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 7 ani. Accesul publicului la acest eveniment se face în limita a 70 de locuri pe reprezentație, pe baza biletelor puse în vânzare atât online, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00. Prețul unui bilet este de 9 lei, tarif unic.

„Happy Manif” este produs de Association Ipso Facto Danse, în parteneriat cu Institut français, DRAC des Pays de la Loire, Conseil Régional des Pays de la Loire, Conseil Départemental de Loire-Atlantique, Ville de Nantes.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus