Duminică,
20.09.2020
Innorat
Acum
12°C

Perfect Siluette Sibiu – „Știm să punem în evidență frumusețea”

05 Octombrie 2019 18:32

Perfect Siluette Sibiu – „Știm să punem în evidență frumusețea”

Un centru care integrează o multitudine de terapii corporale și faciale a fost inaugurat zilele acestea la Sibiu. Perfect Siluette oferă comunității sibiene, la aniversarea de 13 ani, un loc în care cele mai evoluate aparate lucrează împreună pentru a scoate în evidență frumusețea în toți cei care îi vor trece pragul.

La Sibiu, chiar la intrarea pe Bulevardul Vasile Milea, regăsim de acum un centru inedit, pregătit pentru toate nevoile celor care se preocupă de aspectul lor și își doresc să aibă o stare constantă de bine. Se numește Perfect Siluette și promite să ofere nu doar o „siluetă perfectă” ci și o atitudine de invidiat. Pentru că odată cu înlăturarea imperfecțiunilor corpului și ale feței, veți simți cum vă veți transforma cu totul.

„Noi nu doar inaugurăm un business și un spațiu, ci aniversăm 13 ani de la înființare. Avem ceva vechime în spate și puterea vine din pasiunea pentru frumos, pentru sănătate, pe care dacă le îmbinăm rezultă Perfect Siluette. Suntem într-o continuă evoluție. Eu am fost foarte mult plecată în afară și am văzut trend-urile în domeniu, iar acesta a fost visul meu în toți acești ani, să deschid un centru de felul celui pe care l-am inaugurat aici, în care să fie integrate terapii din toate ariile esteticii”, explică Loredana Neamțu, director general Perfect Siluette.
Perfect Siluette este singurul centru din Sibiu în care sunt adunate într-un loc terapii de estetică corporală, facială, epilare definitivă, proceduri moderne pe care nu le veți regăsi în altă parte și care „ne ajută, prin proceduri non-invazive, să readucem sau să scoatem în evidență frumusețea fiecăruia, pentru că în orice femeie există o frumusețe unică, pe care ne place să o punem în evidență.”

Loredana Neamtu perfect siluette (5)

13 ani de frumusețe, celebrați într-un nou centru

Perfect Siluette nu este doar un centru inedit pentru Sibiu ci și o încununare a tuturor eforturilor depuse în ultimii 13 ani pe piața din România.

„Noi am început acum 13 ani cu tratamente corporale, doar că, datorită clientelor noastre care ne-au provocat mereu, ne-am extins încet gama de tratamente faciale și apoi am integrat și epilarea definitivă. Pe partea de corporal, zicem noi, acoperim toată gama de aparatură pentru slăbire, anticelulită, remodelare corporală, nu există să vrei să faci ceva și să nu îți oferim soluția. La fel și pentru partea de facial, tratamente anti-rid, tratamente pentru fermitate, anti-acnee, toate sunt efectuate cu aparatură de ultimă generație. Nu facem tratamente clasice pentru că aparatura pe care noi o avem ne pune la dispoziție niște rezultate excepționale și preferăm să lucrăm pe termen lung”, explică Loredana.

Loredana Neamtu perfect siluette (1)

Loredana Neamtu perfect siluette (3)

Ce este foarte important de înțeles este faptul că o vizită la centru este mult mai indicată decât testarea constantă a unui număr nefiresc de mare de produse care mai degrabă vor distruge și mai mult corpul sau fața.

„Și pentru noi, ca profesioniști, este de multe ori o mare provocare să știm să ne selectăm produsele cu care lucrăm, pentru că există o mare varietate de produse pe piață și nu toate sunt bune. Cel mai bine ar fi să întrebi, pentru că ieși mult mai ieftin decât să cumperi de la magazin ce îți place, dar poate nu ți se potrivește. Venind la un profesionist care îți face o analiză, vei ști că ceea ce plătești îți va fi și de ajutor”, explică Loredana Neamțu.

Centrul Perfect Siluette este deschis pe Bulevardul Vasile Milea, nr. 12A.

Loredana Neamtu perfect siluette (2) perfect siluette (4) perfect siluette (5) perfect siluette (3) Loredana Neamtu perfect siluette (6) Loredana Neamtu perfect siluette (7) perfect siluette (1) perfect siluette (2) Loredana Neamtu perfect siluette (4)

Comentarii

2 comentarii

Helena

Acum 11 luni

Oare in ce limba este SILUETTE?????!!! In franceza (si engleza) este Silhoutte, in romana este Silueta... Mai puneti naibii mana pe carte analfabetelor.
Raspunde

Mirya

Acum 11 luni

Cu drag si lumina pentru HELENA „Invidia este de o mie de ori mai rea decât foamea, deoarece este foamea spirituală” – Miguel de Unamuno, filosof spaniol
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus