Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Petre Daea vine azi în Sibiu, la deschiderea primului magazin al Casei Române de Comerț „Unirea”

Petre Daea vine azi în Sibiu, la deschiderea primului magazin al Casei Române de Comerț „Unirea”

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Regionale, Petre Daea, va ajunge azi după amiază în Sibiu. Oficialul va participa la deschiderea primului magazin al Casei de Comerț Agroalimentar „Unirea”, dedicat produselor locale.

Petre Daea va ajunge în Sibiu la ora 15:30, la deschiderea primului magazin prin intermediul Casei Române de Comerț „Unirea”. „Acesta este un punct de desfacere pentru producătorii locali de brânzeturi din Sibiu. Se va numi simplu BRÂNZĂRIE. Adresa: Strada Turnului nr. 19, lângă piața Cibin”, anunță instituția.

„Este un proiect al Casei Române de Comerț Agroalimentar Unirea, care pornește deschiderea unor lanțuri de magazine cu specific regional în toată țara. Primul este deschis la Sibiu. Marfa din magazin va fi exclusiv de la producătorii din Sibiu – toți vând inclusiv în Piața Transilvania. Marfa va ajunge conform unui circuit simplu: Casa de Comerț o preia de la producători, o vinde și aceștia își primesc banii”, ne-a explicat sibianul Ionuț George Diaconeasa, consilierul ministrului Agriculturii.

Mai multe despre magazinul „Brânzărie” citiți în articolul „În Sibiu se deschide primul magazin „Unirea”: brânzeturi exclusiv de la producătorii locali pe tot parcursul săptămânii

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Iuly Receu

Acum 3 ani

Pesedistii nu au ce cauta la Sibiu! Sa se duca in zonele slab dezvoltate, la Brasov sau Oradea!
Raspunde

Vecinii

Acum 3 ani

Hai ca pe Cormoranul batran i l inteleg ca vine la Sibiu , dar ce dracu cauta Fitofagul de Trif Turistu la magazinul de branza !? Trif Esti Istorie in curand amaratule . Ps. Ce ti face concubina de la Aeroport ??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus