Vineri,
15.01.2021
Innorat
Acum
-3°C

Toamnă frumoasă la Sibiu. Temperaturile vor fi destul de ridicate

Toamnă frumoasă la Sibiu. Temperaturile vor fi destul de ridicate

Vremea va fi destul de frumoasă zilele acestea. Potrivit meteorologilor, vom înregistra atât soare cât și ploi, însă temperaturile cresc și se mențin așa cel puțin două săptămâni.

Astăzi vremea se menține rece, cu cer variabil și ceva înnorări temporare în cursul zilei, iar maxima va atinge de-abia 13 grade Celsius. De mâine în schimb temperaturile cresc. Ne vom bucura așadar de temperaturi ce vor ajunge până la 20 de grade Celsius, iar valorile se mențin până pe finalul săptămânii, anunță specialiștii.

Același lucru este valabil și pentru săptămâna următoare, potrivit prognozei. Temperaturile ar trebui să se mențină între 19 și 22 de grade Celsius și va fi însorit.

Din 21 octombrie însă prognoza arată o mică scădere a temperaturilor și schimbarea constantă a vremii. Vom avea deci temperaturi maxime de 17-18 grade Celsius și este posibil să plouă. Temperaturile rămân apoi la aproximativ aceeași valoare până la finalul lunii, arată meteorologii.

Vizualizari: 813

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Calin

Acum 1 an

Fain ! Mergem la OCNA Sibiului ... Oare intrarea va fi mai ieftina in "extrasezon'
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus