Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Dacian Cioloș vine vineri la Sibiu pentru a-l susține pe Dan Barna

Dacian Cioloș vine vineri la Sibiu pentru a-l susține pe Dan Barna

Dacian Cioloş, preşedintele PLUS şi lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European, va fi prezent, alături de Dan Barna, la mitingul electoral organizat de Alianţa USR PLUS vineri, 11 octombrie, începând cu orele 18.00, în Piaţa Mică din Sibiu.

Cele două partide promovează în campania pentru alegerile prezidenţiale un tandem format din candidatul la Preşedinţie Dan Barna şi candidatul pentru funcţia de prim-ministru Dacian Cioloş, oferind astfel o soluţie completă pentru buna administrare a României în următorii ani. Dacian Cioloş, preşedintele PLUS, va prezenta cu ocazia mitingului principalele direcţii în care PLUS va propune măsuri de reconstruire a României.

"Vrem un guvern suplu, care să fie bazat pe transparentizare, simplificare, debirocratizare şi digitalizare. Vom construi un sistem de educaţie accesibil tuturor, cu şcoli sigure şi cu profesori care să formeze pentru viitor. În domeniul sănătăţii totul e de construit: de la calitatea serviciilor medicale la drepturile pacienţilor. Protecţia biodiversităţii şi o politică externă robustă, protecţia socială efectivă şi respectul pentru o justiţie independentă sunt la fel de importante ca detensionarea pieţei muncii, dezvoltarea rurală şi stimularea investiţiilor româneşti în afara ţării ori tranziţia şi eficienţa energetică. În primăvara acestui an, am fost mandataţi de alegători să le ducem speranţele cât mai departe. Tandemul nostru se obligă să transforme acum aceste aspiraţii în realităţi palpabile", a declarat Dacian Cioloş.

PLUS, ca parte a Alianţei, va susţine candidatura lui Dan Barna, care vine din noua generaţie de tineri români, cei care au reuşit în domeniul lor profesional si care schimbă acum modul în care se face politică. "Voi avea un cuvânt de spus în respectarea angajamentelor pentru reforma şi finanţarea educaţiei, sănătăţii, infrastructurii critice, a politicilor sociale, a apărării şi siguranţei pentru toţi românii - din ţară şi din diaspora. Ne vedem acasă în Sibiu", a spus Dan Barna, candidatul Alianţei USR PLUS la Preşedinţia României şi deputat de Sibiu.

Vor fi prezenţi şi vor susţine un concert prietenii de la Omul cu Şobolani.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

dancp2

Acum 4 ani

numele e incorect JULIEN - CSOLOS DACIAN
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus