Marţi,
03.08.2021
Parțial Noros
Acum
23°C

Fac apel la președintele Iohannis să vină cât mai curând cu un premier

Fac apel la președintele Iohannis să vină cât mai curând cu un premier

Viorica Dăncilă a declarat astăzi, după ce votul pentru moțiunea de cenzură a fost validat în plenul Parlamentului, că așteaptă ca președintele Klaus Iohannis să vină cât mai repede cu o propunere de guvern. ”Nu este o problemă, plecăm cu datoria împlinită. Am reușit să realizăm foarte multe obiective din programul de guvernare. Le doresc celorlalți să vină în plen cu o echipă cât mai repede. Fac apel la președintele Iohannis să vină cât mai curând un premier. Dacă ar putea și astăzi. Sunt convinsă că oamenii vor face comparație între ce am făcut noi și cei care vor veni în locul nostru. Nu mă tem absolut de nimic, mă tem doar că putem pierde încrederea românilor”, a declarat Viorica Dăncilă.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

mama leone

Acum 1 an

Dna Viorica, nu fiti trista! in curand se vor certa ca chiorii si isi vor da cu stangu-n dreptu. Clasa asta politica e pusa doar pe scandal...
Raspunde

ileana v

Acum 1 an

eu nu mai merg la vot. m-am saturat sa caut raul cel mai mic...nici un partid nu imi inspira incredere
Raspunde

Anonymus

Acum 1 an

sa vina cat mai repede sa plateasca datoriile pe care ei le-au facut si care nu mai stiau de unde sa le plateasca. sa scoata toate pensiile speciale si sa le recalculeze raportat la valoarea contributiei realizata in anii de munca iar daca esti la pensie atunci sa ramai la pensie daca ai varsta pana in 67 de ani atunci sa te intorci in campul muncii si la implinirea varstei sa iesi la pensie, sa restructureze institutiile statului sa de afara pe toti cei care au fost angajati doar pe pile, sa limiteze salariile din societatile statului, sa repare spitalele si sa le doteze corespunzator, la fel si scolile si gradinitele. sa infijnteze o organizatie de analiza si judecare a magistratilor si judecatorilor care dau sentinte in bataie de joc (violator ia 3 ani si cea care i-a adus victimele ia 11 ani) si sa raspunda si judecatorii si magistratii atunci cand lasa liberi oameni arestati pentru violenta, trafic de persoane, violuri sau furturi... astea sunt doar cateva lucruri care trebuiesc rapid facute. important este si realizarea infrastructurii in tara mai ales autostrazile si drumurile expres.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus