Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Actrița Raluca Iani este astăzi sărbătorita Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu

Actrița Raluca Iani este astăzi sărbătorita Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu

Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu serbează astăzi ziua de naștere a actriței, Raluca Iani. Ea împlinește astăzi 39 de ani și va putea fi urmărită în cel mai nou spectacol al teatrului – „Femei”.

Vineri, 18 octombrie, este ziua de naștere a actriței Raluca Iani, care împlinește 39 de ani. Publicul din Sibiu o va putea vedea în cel mai nou spectacol al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu -  „Femei”, după Miro Gavran. Conceptul spectacolului este creat de Raluca Iani, iar din distribuție, mai fac parte, alături de aceasta, actrițele Ioana Cosma, Gabriela Pîrlițeanu, Fabiola Petri și Codruța Vasiu.

Spectacolul va fi prezentat la TNRS – Sala Studio, în avanpremieră, miercuri, 23 octombrie 2019, urmând ca premiera să aibă loc vineri, 1 noiembrie 2019. Alte două reprezentații sunt programate pe 2 și 3 noiembrie.

Raluca Iani a absolvit Facultatea de Teatru a Universității de Artă George Enescu din Iași în 2004, alăturându-se imediat după finalizarea studiilor trupei de actori ai Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu. Din spectacolele importante în care a jucat, putem aminti Trei surori, Pescărușul, Faust, Lulu, D’ale Carnavalului, Călătoriile lui Gulliver și Povestea prințesei deocheate, GIRAFE Fabula urbană #1 și BIZONI Fabula urbană #2, 10  sau Vedere de pe pod Activității teatrale a Ralucăi Iani i se mai adaugă și câteva roluri în filmele Hacker în regia lui Stere Gulea și Alexandra Gulea și Amniotic în regia Biancăi Rotaru, precum și într-unul dintre episoadele serialului Ariane Ferry în regia lui Gérard Cuq.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus