Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

PRO România Sibiu, acțiune în rândul cetățenilor

PRO România Sibiu, acțiune în rândul cetățenilor

Astăzi, 26 octombrie 2019, reprezentanți ai PRO România Sibiu au desfășurat o acțiune de campanie în cele mai importante zone ale municipiului Sibiu, discutând cu cetățenii și prezentându-le o parte din principalele teme propuse de Mircea Diaconu în campania pentru alegerile prezidențiale.

Echipa PRO România Sibiu s-a aflat astăzi în rândul sibienilor, în cadrul unei acțiuni ce s-a desfășurat pe parcursul mai multor ore in zone precum Centrul Istoric, Piața Mare, Piața Mică sau bulevardul Nicolae Bălcescu. Membrii organizației județene au împărțit materiale electorale și au dialogat cu oamenii, aceștia din urmă prezentându-și așteptările de la aceste alegeri și, implicit, de la cel care va câștiga funcția de președinte al României.

pro romania 1

pro romania 3

Candidatul independent Mircea Diaconu, susținut de partidul PRO România, le prezintă românilor o ofertă electorală complet diferită de cele ale altor candidați, propunându-și să fie un președinte al tuturor românilor. Sloganul „....cu bună credință” vorbește de la sine despre candidat și despre motivul pentru care este bine ca acesta să fie votat. DA! România și românii au nevoie de un președinte aproape de ei, din mijlocul lor, care să fie neutru politic, mediator, arbitru, nepartizan, să îi unească și să le pună pe primul loc interesele, să oprească ura și dezbinarea și să ducă o luptă reală pentru stoparea abuzurilor la adresa românilor.

PRO România Sibiu va continua, pe toată durata campaniei electorale, derularea unor evenimente similare, prin care să prezinte temele candidatului Mircea Diaconu pentru alegerile prezidențiale.

pro romania 2

Acțiunea de astăzi a fost condusă de Gheorghe Vintilă, coordonatorul campaniei Alianței UN OM din partea PRO România Sibiu.

„Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA pentru Alianta “UN OM”, “NEXT EXIT SRL”, MFC 31190013”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

ilie

Acum 4 ani

pacat de tineretul ala ca se lasa manipulat.
Raspunde

Eu sibianul de 54 de ani

Acum 4 ani

Dacă Vintilă de la VISTO îi fface campanie lui Diaconu ecam nasol. Un om integru. Diaconu reprezentat de un ticălos, Vintilă.
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 4 ani

Ahhhh, dar lumea îi știe ăștia-s Pesede 2.0 a lui Puie Monta! Prietenul Ghiță ce mai face, tot în mama Rusie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus