Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Adrian Bibu, chemat la Guvern. „Vreau să mă întorc la Sibiu, la alegerile locale”

Adrian Bibu, chemat la Guvern. „Vreau să mă întorc la Sibiu, la alegerile locale”

Sibianul Adrian Bibu, directorul Sălii Transilvania și un mare militant al schimbărilor în domeniul sportului la Sibiu, a primit oferta de a ocupa funcția de ministru secretar de stat pe sport. Propunerea a venit din partea Ralucăi Turcan, primvicepreședinte al PNL și vicepremier în Guvernul Orban. 

Adrian Bibu spune că este măgulit de propunerea Ralucăi Turcan de a lucra pe sport direct de la București și că va face asta dacă este nevoie de ajutorul său. În același timp, Bibu mărturisește însă că își dorește să se întoarcă la Sibiu în perioada alegerilor locale și, dacă va fi posibil, să candideze la conducerea Primăriei Municipiului Sibiu.

„Într-adevăr, doamna Raluca Turcan mi-a făcut această propunere și urmează să am o întâlnire cu ministrul pentru o discuție. Îmi doresc să rămân aici, dar dacă au nevoie de mine mă pot duce, desigur, cu niște condiții. Eu vreau să fac ceva acolo, să am un cuvânt de spus, să fac schimbări. Vreau să mă pot sfătui cu niște consilieri ai mei, să fac efectiv ceva. E o onoare să mergi acolo, fără doar și poate, dar vreau să mă și respecte lumea, să am un cuvânt de spus. Totodată, de va fi să merg la București, îmi doresc la anul să mă întorc la Sibiu. Vreau să fiu aici la alegerile locale și, dacă va fi posibil, să candidez la primărie”, spune Adrian Bibu.

Mai mult, sibianul explică faptul că va ajuta oricum, chiar dacă va rămâne la Sibiu. „I-am spus doamnei Turcan - oricum o să ajut pentru că avem un grup de lucru format din oameni de sport, proiectanți, cu care m-am sfătuit și pe partea locală până acum”, arată acesta.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Ion Ionescu

Acum 4 ani

Indiderent de partid acelasi tip de incompetenți sunt promovați. Bibu e exemplul perfect, inainte a fost Trif de la Sibiu.
Raspunde

Doru

Acum 4 ani

Ce gandeai, ca vin astia si vor umbla cainii cu colaci in coada? Pe cei care cred asa ceva, eu personal nu ii mai consider naivi, ci de-a dreptul prosti.
Raspunde

scandalos

Acum 4 ani

Cine???????????? Bibu?????????????????? vai, lumeo, vaaai!! din rău, în mai rău...Dezolant ((((....scandalos ((((.... Ăștia-s și proști și mândri...ce poate fi mai periculos de-atât?
Raspunde

Andrei

Acum 4 ani

Ba asta-i chiar nebun... Cred ca au ras unii de el ca-l va sustine sa ajunga Primar si prostu’ chiar a crezut. Adevarul ca la blatul care se pregateste intre FDGR si PNL e nevoie de un kamicaze ca asta....Va fi un al doilea Pop.... viceprimar din partea PNL
Raspunde

Lronard

Acum 4 ani

Ce se mai aude cu mărirea capacității Sălii Transilvania ? La fel cum capacitatea salii dinamo a fost mărită de ce nu se poate face acelasi lucru cu Sala Transilvania !
Raspunde

Adi

Acum 4 ani

Sa vina Bibu.... numai el ne mai poate salva. !!!!!
Raspunde

Ioan

Acum 4 ani

Excelent. Din aceasta pozitie va putea sustine organizarea finalei Sampion Lig pe noul municipal din Sibiu de 12 mii locuri si un cost de 39 mil Euro.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus