Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Barna: Îmi asum responsabilitatea pentru obiectivul pe care nu l-am atins, adică un tur doi fără PSD

Barna: Îmi asum responsabilitatea pentru obiectivul pe care nu l-am atins, adică un tur doi fără PSD

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, luni, că îşi asumă responsabilitatea pentru faptul că nu a atins obiectivul privind intrarea în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

"Îmi asum întreaga responsabilitate pentru obiectivul pe care nu l-am atins, adică un tur doi fără PSD, acela de a putea avea şansa unei dezbateri despre viitor în turul doi cu preşedintele Iohannis. Electoratul a decis că turul doi trebuie să fie despre Klaus Iohannis şi despre Viorica Dăncilă. Respectăm această decizie. E fără îndoială parte din vină şi îmi asum că nu am reuşit să ajung cu mesajul la mai mulţi cetăţeni, cu acest mesaj de modernizare de urgenţă la mai mulţi cetăţeni", a spus Barna, într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

El a anunţat că a convocat Comitetul Politic al partidului pentru a face o analiză.

"Este un proces din care învăţăm şi vom avea o analiză foarte elaborată în cadrul partidului. În această seară am convocat colegii din Comitetul Politic, liderii din filialele judeţene la o primă discuţie", a adăugat Barna.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Sorinel Frumuseanu

Acum 4 ani

Dancila va invinge si sasalaul, nu te impacienta!
Raspunde

Gheorghe

Acum 4 ani

cand esti atacat din toate partile si tu nu raspunzi , dand impresia ca au dreptate,cam la ce sa te astepti...
Raspunde

sibianul realist

Acum 4 ani

Dane, obiectivul tau nu era sa castigi alegerile? Doar sa elimini PSD-ul? Ai teluri cam marunte, iar noi, sibienii, am crezut in tine si am sperat... pacat! Acum...
Raspunde

Biciclis

Acum 4 ani

Personal am fost dezamagit de imaginile campaniei electorale. Plimbarea printre oamenii de rand a daunat mai mult decat a ajutat. Am vazut un Dan Barna foarte stangaci in contactul cu oamenii simpli, ca dovada ca nu se identifica cu acestia. Unii insotitori / consultanti au fost badarani, aroganti si lipsiti de respect (urmariti cu atentie reportajul celor de la recorder si ascultati printre altele comentariile impertinente din fundal). Daca va comportati asa in campanie nici nu vreau sa-mi imaginez cu ce atitudine ati fi tratat electoratul dupa un succes. Imi pare rau, dar nu imi pot dori un astfel de presedinte cu o astfel de echipa (cel putin nu cu cei ce se aflau la fata locului). Poate tineti cont si de aceste aspecte in cadrul „analizei foarte elaborate“ pe care o veti face. Pacat!
Raspunde

kiki

Acum 4 ani

Majoritatea insotitorilor au fost aroganti si cu atitudine nepotrivita, nu poti sa ceri un vot la un om simplu cand te dai jos din masini de 40000 euro si tu ai 30 de ani. Cred ca votul meu a fost cerut pentru binele lui nu al meu. In primul rand nu prea ai cum sa dobandesti averi din astea la varsta asta si daca totusi o faci atunci asteapta si tu sa ajungi ca V. Popa de exemplu sa ajungi milionar si pe urma intrii, ca sa nu mai existe confuzii. Asadar unii din echipa sunt varza si cred ca nu au fost selectati dupa criterii stricte unde sa le fie verificat trecutul, capacitatea, locul de munca, activitatile personale ale familiei, averile, modul de dobandire al lor, procese, etc ca sa puteti verifica corect intentia de a face parte dintr-un partid politic. Nu cred ca este normal sa te inscrii intr-un partid completand o adeziune pe net si sa platesti o contributie. Sincer imi pare rau, v-am votat totusi in speranta de mai bine dar nu a fost suficient, iar faptul ca va asumati este pe de-o parte gresit trebuie triati foarte bine membrii echipei.
Raspunde

Dragos

Acum 4 ani

Hai la primaria Sibiu, ca orasul e tot un praf si o sapatura. Noi sibienii luptam impotriva PSD-ului, dar la noi in curte gunoiul e cat casa..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus