Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Circulație restricționată pe A1. Se fac lucrări la carosabil

Circulație restricționată pe A1. Se fac lucrări la carosabil

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, sunt impuse astăzi mai multe restricții de circulație, astfel:

- la noduri rutiere de la kilometrii 244 și 238, în zona municipiului Sibiu, se refac marcajele laterale pe benzile de decelerare, accelerare și pe bretelele de acces, între orele 09:00 și 18:00;

- la kilometrii 290 – 28, pe sensul Sebeș către Sibiu, în zona localității Miercurea Sibiului, au loc reparații de termoprofilare, pe prima bandă și pe cea de urgență, până la orele 15:00;

- la kilometrii 263 – 262, pe sensul Sebeș către Sibiu, în zona localității Cristian, județul Sibiu, pe banda a doua, se efectuează reparații la carosabil până la orele 17:00.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza în zona lucrărilor și să respecte semnificația semnalizării instituite temporar.

foto arhivă

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus