Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

Mașină proiectată într-un stâlp, aproape de Piața Cibin, de un șofer neatent

Mașină proiectată într-un stâlp, aproape de Piața Cibin, de un șofer neatent

Un sibian s-a trezit cu mașina în stâlp, după ce a parcat-o într-o seară pe strada Valea Mare, în apropiere de intersecția cu Turnului. Un alt șofer, din cauza neatenției, a intrat cu propria mașină în autoturismul acestuia, pe care l-a proiectat într-un stâlp de la colțul străzii. Mașina stă abandonată acolo de aproape două zile.

Este vorba despre o tamponare produsă la data de 10 noiembrie, în jurul orei 00:30, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Un sibian în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Valea Mare, pe fondul altor preocupări care i-au distras atenția, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

Cei doi șoferi s-au prezentat la sediul Biroului Rutier Sibiu în aceeași zi, în jurul orei 08:00 - cel al mașinii parcate, respectiv în jurul orei 10:00 - cel care a produs tamponarea, acesta din urmă fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei.

masina stalp piata masina stalp piata

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus