Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Adela Cojan, fost director al Spitalului Polisano din Sibiu, numită oficial preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

Adela Cojan, fost director al Spitalului Polisano din Sibiu, numită oficial preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

Sibianca Adela Cojan, fostul director executiv al Spitalului Polisano de la Sibiu, a fost numită oficial luni preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, printr-o decizie a premierului publicată, luni, în Monitorul Oficial. Totodată, Vasile Ciurchea a fost eliberat din funcţie.

Premierul Ludovic Orban a semnat o decizie privind numirea Adelei Cojan în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie şi de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Decizia a apărut, luni, în Monitorul Oficial.

În Monitorul Oficial a fost publicată şi decizia privind eliberarea lui Vasile Ciurchea din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Adela Cojan a fost director executiv al Spitalului Polisano de la Sibiu, unitate la care a lucrat şi actualul ministru al Sănătăţii, Victor Costache.

Cojan a condus în trecut şi Casa Judeţean de Asigurări de Sănătate Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Borza

Acum 4 ani

Felicitari dle. Remus ;)
Raspunde

Sibian SB

Acum 4 ani

Poate vrei sa zici: felicitări Medlife (Marcu, cu alții). Si tot asa in felul acesta subtil, sa-l felicitam și pe V. Costache.
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

dammna de pdleu pusa de pdeleu turcan
Raspunde

Doru

Acum 4 ani

Dap... Dam jos ciuma rosie si o punem pe cea portocalie. In 2-3 luni vor umbla cainii cu colaci in coada pe-aici, prin Romanica...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus