Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Lăzăriștii devin „super-eroi” pentru colega lor Larisa Gal

Lăzăriștii devin „super-eroi” pentru colega lor Larisa Gal

În urma unui accident grav de mașină, Gal Antonela Larisa Maria a primit un diagnostic dur pentru un copil de 13 ani – tetrapareză spastică în urma unei lovituri grave la cap. Lăzăriștii, colegii de școală ai Larisei, îi dedică ziua de 6 decembrie și invită toate generațiile care au trecut prin colegiu să participe la o întâlnire pentru a „face ce face o familie”.

Larisa Gal a terminat clasa a VI-a cu zece pe linie, dar a avut un accident de mașină în urmă căruia a primit un diagnostic devastator pentru un suflet tânăr. Practic, Larisa suferă de o paralizie cerebrală care i-a afectat toate membrele, deși are o minte sclipitoare. Tratamentul ei zilnic costă 900 de lei, dar pe lângă efortul financiar are nevoie și de multă dedicare din partea celor care o îngrijesc.

Elevii Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” au decis să își pună „mantia de super-erou” și să îi deduce ziua de 6 decembrie. Toți elevii colegiului, trecuți sau prezenți, sunt invitați în holul principal între orele 12 și 18 să fie alături de Larisa. „Da, noi, Lăzăriștii, suntem ca niște muschetari, iar muschetarii sunt – la bine și la greu”, scriu organizatorii evenimentului pe pagina creată.

Mai multe informații despre cazul Larisei puteți citi aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

sibianca

Acum 4 ani

Bravo copii - felicitari -. Frumos exemplu pentru dragii nostri parlamentari de la toate partidele. Tare as vrea sa-i vad pe acesti parlamentari facand ceva pentru acesti copii loviti de soarta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus