Luni,
03.10.2022
Partial Noros
Acum
11°C

Traian Berbeceanu își lansează  Radiografia unei marșăvii judiciare, la Sibiu

Traian Berbeceanu își lansează  Radiografia unei marșăvii judiciare, la Sibiu

Traian Berbeceanu își lansează la Sibiu bestsellerul „Radiografia unei mârșăvii judiciare”, joi, 28 noiembrie 2019, de la ora 18:00, la libraria Humanitas. Cartea cuprinde memoriile recente ale unui polițist angajat în lupta împotriva crimei organizate din România. Din funcția de șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu a trăit evenimente care merită consemnate de istoria contemporană și care constituie o mărturie asumată în totalitate de către autor.

Evenimentul va avea loc în Librăria Humanitas Constantin Noica Sibiu și va fi moderat de către jurnalistul Bogdan Brylynski. Acesta va fi urmat de o sesiune de autografe. Intrarea va fi liberă.

„În perioada în care am condus BCCO Alba-Iulia, Sibiul a fost o prioritate permanentă pentru mine și echipa mea, motiv pentru care mă întorc mereu cu mare plăcere și multă emoție printre sibieni. Onoarea de a vă prezenta «Radiografia unei marșăvii judiciare», bucuria de a revedea prieteni și colegi dragi, șansa de a vă cunoaște pe voi, cei mulți, în slujba cărora am fost în cea mai frumoasă perioadă a carierei, sunt doar câteva dintre argumentele care mă fac să cred că va fi un eveniment de neuitat!”, spune Traian Berbeceanu despre evenimentul ce urmează.

Traian Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, care are competenţă în judeţele Alba, Hunedoara şi Sibiu, din anul 2005 până în 2011. În 2007 a primit distincţia de poliţist al anului în România pentru destructurarea unei grupări specializate în furt de fier vechi din judeţul Hunedoara, denumită „Hidra”. Un număr de 49 de persoane au fost atunci trimise în judecată pentru activităţi de furt de fier vechi în valoare de milioane de euro din zona industrială a municipiului Hunedoara. De la momentul respectiv, BCCO Alba Iulia a ocupat în fiecare an primul loc pe ţară în competiţia cu structurile similare. Supranumit „Comisarul Cattani”, Berbeceanu este unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din România, recunoscut pentru integritate și eficiență.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gratiela Ciocaldau

Acum 2 ani

Si dubiosul asta scrie? Toti 4 clase astia din militie au devenit autori, dupa godina si asta ce garcea se mai crede literat oare?
Raspunde

@Gratiela...

Acum 2 ani

Esti la fel de gratioasa ca si cea de la care ai imprumutat numele:Gratiela-Leocadia..,!Si,cred ca la fel de "isteata"!Parerile tale produc diz(Gratie) la toata lumea.Multumim!
Raspunde

fractura creierului

Acum 2 ani

Domnule ziarist va rog din toata puterea sufletului meu sa imi spuneti de unde stiti ca aceasta carte este bestseller ? cate exemplare s-au vandut pana acum , inainte de lansare ? sau va place sa creati imposibilitati logice ? ce castigati din aceasta reclama?
Raspunde

...

Acum 2 ani

Unde au putut să audă Vânzătorii de Legume de Berbeceanu ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus