Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Sondaj IMAS: PNL se apropie de 40%. PSD scade la 21%

Sondaj IMAS: PNL se apropie de 40%. PSD scade la 21%

Un sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM, arată o creștere de aproape 10% pentru liberali, față de un sondaj realizat în octombrie. Acest sondaj a fost realizat în a doua jumătate a lunii noiembrie. PNL se află pe primul loc în intențiile electoratului, urmat de PSD și USR. Cercetarea arată că, dacă în acest weekend ar avea loc alegeri parlamentare, românii ar vota în proporţie de 39% cu PNL, 21% ar alege PSD, iar 12% ar vota cu USR.

PSD rămâne tot la puţin peste 21 la sută, cu cât erau cotaţi social-democraţii în sondaje şi în octombrie, în schimb, USR continuă să scadă, de la 16,4% în octombrie la 12 procente în noiembrie. Tendinţă de scădere se înregistrează şi pentru ALDE – de la 4 la 3 procente – şi pentru Pro Romania – de la 10 la peste 6 procente.

Sondaj-IMAS-intentia-de-vot-PAGINA2 Saondaj-IMAS-intentia-de-vot-PAGINA1

Sondajul IMAS a fost realizat prin interviuri telefonice, în perioada 11 -27 noiembrie. Au răspuns 1.011 persoane, cu vârsta de peste 18 ani. Marja de eroare este de +/- 3 %.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Eu sibianul de 54 de ani

Acum 4 ani

Mai este un an de guvernare PNL. Și apoi vorbim. La urne.
Raspunde

Danny -sibianul de 65 de ani!

Acum 4 ani

De abia a început guvernarea PNL și îi cântați deja prohodul! Aștept vreo 12-15 ani de guvernare PNL, ca să scăpăm definitiv de PSD!
Raspunde

shade

Acum 4 ani

pai daca e comandat de impartialii de la Europa FM...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus