Duminică,
02.10.2022
Partial Noros
Acum
15°C

”Adu-le tu Crăciunul! Dacă nu tu, atunci cine?” Crucea Roșie începe campania pentru ajutorarea familiilor nevoiașe

”Adu-le tu Crăciunul! Dacă nu tu, atunci cine?” Crucea Roșie începe campania pentru ajutorarea familiilor nevoiașe

Crucea Roșie Sibiu anunță începera campaniei "Adu-le tu Crăciunul! Dacă nu tu, atunci cine?”, prin se vor colecta alimente neperisabile, dulciuri și obiecte de igienă personală pentru familii nevoiașe. Colecta va avea loc în Căsuța Crucii Roșii din cadrul Orășelului Copiilor de la Habermann Markt, în zilele de 7, 8, 13, 14, 15, 20, 21, 22 decembrie, în intervalul orar 16 – 20.

”Sunt Denisa, am 3 copiii de 4, 6 si 8 ani. Am suferit un accident de tren, de atunci sunt în scaun cu rotile, iar copiii mei la Centrul Prichindelul”; "Sunt Ana, am 65 de ani, o cresc singură pe nepoțica mea care are 7 ani, am noduli la plămâni”; ”Mă numesc Viorel, sunt pensionat pe caz de boală, locuiesc cu soția și împreună avem grijă de cei doi nepoței”;”Sunt Gabriela, am 53 ani, sunt pensionată pe caz de boală și am în grijă doi nepoți olimpici, unul de 13 ani și altul de 17 ani pe care îi cresc singură”. Acestea sunt doar câteva dintre cazurile sociale pe care Crucea Roșie Sibiu încearcă să le ajute în această perioadă.

"Pentru ei și pentru încă șapte familii nevoiașe, am demarat campania ”Adu-le tu Crăciunul! Dacă nu tu, atunci cine?” prin care vom colecta alimente neperisabile, dulciuri și obiecte de igienă personală", transmit reprezentanții Crucea Roșie printr-un comunicat de presă.

Voluntarii asociației vor fi prezenți la Căsuța Crucii Roșii și vor putea oferi detalii despre fiecare caz social în parte.

Se pot achiziționa decorațiuni de Crăciun confecționate manual, iar cei mici sau părinții lor vor putea participa la mai multe ateliere, astfel:

• în zilele de vineri: 13 decembrie, 20 decembrie: 16 - 17: ateliere de prim ajutor pentru copii • în zilele de sâmbătă: 7 decembrie, 14 decembrie, 21 decembrie : 17- 18 ateliere de creație pentru copii - decorațiuni de Crăciun • în zilele de duminică: 8 decembrie, 15 decembrie : 17 - 19 ateliere de prim ajutor pentru părinți

Intrarea la ateliere se va face pe bază de donație.

thumbnail_cursuri de prim ajutor si educatie pentru tineri

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus