Vineri,
23.02.2024
Innorat
Acum
9°C

IMM-urile s-au unit și la Sibiu. ”O construcție absolut necesară pentru mediul de afaceri sibian”

IMM-urile s-au unit și la Sibiu. ”O construcție absolut necesară pentru mediul de afaceri sibian”

Mai mulți oameni de afaceri sibieni s-au unit și au pus bazele Patronatului Județean al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Sibiu (PJIMMS). Scopul asocierii este de a reprezenta unitar interesele IMM-urilor și a mișcării patronale a IMM-urilor din județul Sibiu, la nivel județean și național. Patronatul Județean al IMM-urilor anunță că va promova și susține dezvoltarea și creșterea competitivității și performanțelor sectorului de IMM-uri. ”Împreună cu alți colegi antreprenori am pus bazele Patronatului Județean al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Sibiu (PJIMMS), o construcție absolut necesară pentru mediul de afaceri sibian, dar și pentru comunitate. Nu puțini antreprenori din Sibiu ne-au sesizat lipsa în județul Sibiu a unei reprezentări reale a mediului de afaceri, o voce puternică și unitară, care să se facă auzită”, susține Ciprian Faraon, președintele executiv al PJIMM Sibiu.

Afiliați Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din Romania

Asociația proaspăt înființată este afiliată Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din Romania, confederație condusă de Florin Jianu, fost ministru al IMM-urilor, vicepreședinte al SMEunited, cea mai puternică organizație de IMM-uri din Europa.

Membrii fondatori ai uniunii patronale sunt Adrian Rada, Vasile Ștefănuță, Ligia Luca, Radu Zgârcea și Ciprian Faraon.

Patronatul județean al IMM-urilor își propună să susțină mediul de afaceri sibian în diferitele domenii de competență, să inițieze un dialog constructiv cu autoritățile publice locale și naționale, astfel încât să se înțeleagă nevoia unui parteneriat între instituțiile statului și mediul antreprenorial, să inițieze dialoguri cu sindicatele, cu societatea civilă, cu agenții economici importanți și să susțină tinerii să înființeze și dezvolte IMM-uri.  ”Vom depune eforturi în a descuraja abuzurile reprezentanților instituțiilor statului, acolo unde acestea apar, așa cum vom milita pentru o responsabilizare mai crescută a antreprenorilor sibieni”, anunță președintele executiv al asociației.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Proadevăr

Acum 4 ani

Cu toate că aveți un nume ”cu greutate”, domnule Faraon ce ați făcut concret pentru această comunitate????? Unde sunt proiectele inițiate la nivel local ori județean???
Raspunde

Mircea

Acum 4 ani

Astia sunt antreprenori? Pun pariu ca niciunul nu a avut vreo afacere doar tepe pe consultanta. Si lui Faraon cred ca ii e dor de un consiuliu de administratie pe undeva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus