Miercuri,
06.07.2022
Innorat
Acum
18°C

Animal Life App: Prima aplicație din țară dedicată iubitorilor de animale va fi în Sibiu

Animal Life App: Prima aplicație din țară dedicată iubitorilor de animale va fi în Sibiu

Prima aplicație din țară dedicată comunității iubitorilor de animale este lansată în Sibiu astăzi. Aplicația a fost dezvoltată în mod gratuit de Eventya pentru utilizatorii Animal Life, fiind pusă gratuit la dispoziția sibienilor pentru a ușura găsirea animalelor pierdute și a oferi ajutor cât mai rapid celor aflate în suferință.

Lansarea aplicației mobile Animal Life App va avea loc la Magazinul de Fapte Bune de pe strada Avram Iancu numărul 12, de la ora 13:00. În cadrul lansării se va prezenta modul de utilizare a aplicației și folosirea modului de raportări. De asemenea, Andreea Roseti, președintele Asociației pentru Protecția Animalelor și a Naturii „Animal Life”, va vorbi despre importanța Animal Life App ca instrument și platformă de comunicare a comunității Animal Life din Sibiu.

 Începând de joi, cei care vor identifica câini sau pisici fără stăpân în oraș sau au pierdut animalul de companie pot raporta direct în aplicația Animal Life, de unde voluntarii vor prelua problema și vor încerca să o soluționeze cât mai repede.  Aplicația va deveni o platformă de comunicare a iubitorilor de animale, în care vor găsi o bază de date a cabinetelor veterinare din oraș și locurile de unde pot solicita ajutor în caz de urgență. Prin intermediul aplicației, utilizatorii vor primi informații legate de campaniile de sterilizare și alte detalii despre acțiuni desfășurate în folosul animalelor de companie și nu numai.

Animal Life App va oferi informații despre animalele fără stăpân, aflate în grija asociației până la adopție. Tot prin aplicație utilizatorii pot afla cum pot veni în ajutorul animalelor fără stăpân prin oferirea de donații, hrană sau muncă de voluntariat. Donațiile se pot face online, dar și prin urnele de donații regăsite în locațiile partenerilor marcate pe harta interactivă a aplicației. Tot prin aplicație, iubitorii de animale vor putea citi articole cu informații importante privind animalele.

Animal Life App poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store. Animal Life și Eventya invită sibienii să descarce aplicația înainte de lansare pentru a putea răspunde întrebărilor la eveniment.

Sursa foto: Animal Life Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Vasile Fometescu

Acum 2 ani

Cati bani s-au mai deturnat si pentru hipstereala asta? Aceeasi oameni care se invart in jurul bugetului ca uliii si care se cred mari inovatori ai vietii.
Raspunde

vinsin

Acum 2 ani

va avea si o sectiune de adoptii? Ar fi utila o sectiune cu poza animalelor de adoptati, si detalii despre ele pe scurt: varsta aprox, dimensiuni, boli existente, stare vaccinuri (fara povesti lacrimogene-alea sa ramana pe fb)
Raspunde

Birsan Catalina

Acum 2 ani

Câtă răutate Dl Fometescu, nu prea iubiți animalutele
Raspunde

Alexandrina Popa

Acum 2 ani

perfrect ,o idee de milioane ! daca imi perimiteti sa pun un link ! https://campaniamea.declic.ro/petitions/inchisoare-pe-5-ani-pentru-cei-care-maltrateaza-aniamle?bucket&source=facebook-share-button&time=1575506436&utm_campaign&utm_source=facebook&share=8696b516-6ebb-4db5-9c13-97e9f0e92e64&fbclid=IwAR1C4_1gBts5XDFWrxKS63U2Dv_N4kTPd-Jp6z2y_ZdQpoXTy3d8CRorQ9c
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus