Duminică,
21.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Aplicația Animal Life este disponibilă pe Play Store. „Încercăm să contribuim cu ce putem”

Aplicația Animal Life este disponibilă pe Play Store. „Încercăm să contribuim cu ce putem”

Prima aplicație din țară dedicată iubitorilor de animale a fost lansată în această după-amiază, în Magazinul de Fapte Bune din Sibiu. Animal Life App este disponibilă momentan pe Play Store, în următoarele săptămâni urmând să poată fi descărcată și pe Iphone.

Din dorința de a susține asociația Animal Life din Sibiu, compania Eventya a decis să creeze o aplicație prin care mesajele către voluntari vor fi centralizate, fiind astfel mult mai ușor pentru aceștia să gestioneze situațiile în care animalele sunt pierdute sau găsite, precum și situații de criză care implică animale rănite. Totodată, aplicația dispune de mai multe rubrici informative, din care iubitorii de animale vor putea să afle atât detalii importante despre animale cât și când au loc anumite evenimente ale asociației.

„Încercăm fiecare să contribuim cu ce putem la activitatea asociației. Sunt oameni care donează obiecte, noi ne-am gândit să donăm această aplicație. Momentan se găsește doar în Play Store. În Apple Store nu se găsește încă deoarece Apple-ul a făcut o actualizare și în următoarele două săptămâni vom lucra la asta. Aplicația vine în sprijinul Animal Life cu anumite informații despre activitatea asociației, dar și cu un modul de raportare incidente prin care sibienii pot să raporteze găsirea sau pierderea unui animal. Sperăm că vom ușura munca voluntarilor”, spune Gyongyi Takacs, reprezentanta companiei.

animal life app eventya (5)

Andreea Roseti, președintele asociației Animal Life, spune că voluntarii s-au bucurat mult să afle că vor dispune de acum de un ajutor în plus.

„Sperăm să ne ajute cumva în gestionarea mai bună a mesajelor și lumea să aleagă să folosească aplicația, în detrimentul mai ales al sunatului. Eu am speranța și sunt optimistă și că o să meargă bine. Ne-am bucurat foarte tare vestea, mai ales că la noi veștile în care primim ceva sau mult mai puține. De obicei ni se solicită mai mult să oferim ajutor și chiar ne-am bucurat. O să avem un canal de comunicare foarte bun și o să ne putem ține prietenii aproape”, spune Andreea Roseti, președintele Asociației Animal Life.

Puteți găsi link direct către aplicație AICI.

 

Foto: Silvana Armat

animal life app eventya (9) animal life app eventya (7) animal life app eventya (3) andreea rosetti animal life app eventya (8)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Cris

Acum 4 ani

Crăciunul se apropie, trebuie sa facem fapte bune si sa donam din suflet pentru aceste suflete nevinovate. Fiecare după bugetul si sufletul lui ❤️❤️❤️ Poate nu ar fi așa de rau o lege unde , ca cetățeni răspunzători , in fiecare luna sa donam fiecare câte un leu. Imaginați- va ce viața buna ar avea . Sunt obligația noastră sa le protejam, si sa nu le ignoram . ❤️❤️❤️❤️
Raspunde

Corina

Acum 4 ani

Doamna Cris, puteti dona si fara sa existe o lege. Puteti dona. chiar la Animal Life, chiar azi, nu va opreste nimic :). Gasiti la ei pe site toate modurile in care puteti contribui.
Raspunde

Cris

Acum 4 ani

Eu donez oricum, pentru cam mai donat ... DAR ar fi bine sa fie o lege in care toți sa fim obligați sa donam, este responsabilitatea noastra ca cetățeni dacă avem un pic de suflet si un pic de creier . Usor dar sigur trebuie sa înțelegem ca noi oamenii nu suntem buricul pământului sau cei mai importanți, ci plantele, animalele, apele, munții....sunt responsabilitatea noastră , planeta nu ne aparține noua ! Planeata aparține ei însuși si noi suntem numai praf in vând pe aici .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus