Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
14°C

Bunica e forță, pe scenă la Gong! Intrarea este gratuită

Bunica e forță, pe scenă la Gong! Intrarea este gratuită

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă marți, 17 decembrie, de la ora 18:00, spectacolul „Bunica e forță”, o producție a Centrului de Teatru Educațional „Replika”. Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute și este recomandat celor cu vârsta peste 9 ani. Intrarea este gratuită în baza unei rezervări.

„Bunica e forță” propune o incursiune tandră în istoriile personale ale celor care ne-au fost aproape în copilărie. Ale celor despre care știm mult, puțin sau aproape deloc. Ale celor care au inventat pentru noi o lume-joc în care anii se dau peste cap și ne fac, peste noapte, mari. Ale celor de care ne e uneori atât de dor încât ni le imaginăm copii ca să le avem mai mult timp cu noi. Spectacolul ne invită să ne întrebăm când s-a născut bunica, ce și-a dorit să devină când era mică, când a zburat bunica prima oară sau cine era bunica bunicii?

Bunica e forță!_foto Replika_04

„Bunica e forță” e un spectacol dedicat tuturor femeilor minunate despre care avem nevoie să aflăm mai multe, ca să ne descoperim sau pentru a ne cunoaște istoria. Acest spectacol a fost dezvoltat în cadrul proiectului multianual „Personal/Colectiv”, proiect co-finanțat de AFCN.

  • Producător: Replika
  • Text: Mihaela Michailov și Ioana Petre
  • Distribuția:  Mihaela Rădescu, Silvana Mihai
  • Regia: Ioana Petre
  • Muzica: Alex Bălă
  • Scenografia: Gabi Albu
  • Coregrafia: Paul Dunca
  • Lighting design: Radu Apostol

Accesul la acest spectacol se face gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza unei rezervări pe email la ticketing@teatrulgong.ro sau direct la sediul teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 și 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 11:30.

Programul complet al teatrului poate fi accesat aici.

Susa foto: Replika

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus