Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Bunica e forță, pe scenă la Gong! Intrarea este gratuită

Bunica e forță, pe scenă la Gong! Intrarea este gratuită

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă marți, 17 decembrie, de la ora 18:00, spectacolul „Bunica e forță”, o producție a Centrului de Teatru Educațional „Replika”. Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute și este recomandat celor cu vârsta peste 9 ani. Intrarea este gratuită în baza unei rezervări.

„Bunica e forță” propune o incursiune tandră în istoriile personale ale celor care ne-au fost aproape în copilărie. Ale celor despre care știm mult, puțin sau aproape deloc. Ale celor care au inventat pentru noi o lume-joc în care anii se dau peste cap și ne fac, peste noapte, mari. Ale celor de care ne e uneori atât de dor încât ni le imaginăm copii ca să le avem mai mult timp cu noi. Spectacolul ne invită să ne întrebăm când s-a născut bunica, ce și-a dorit să devină când era mică, când a zburat bunica prima oară sau cine era bunica bunicii?

Bunica e forță!_foto Replika_04

„Bunica e forță” e un spectacol dedicat tuturor femeilor minunate despre care avem nevoie să aflăm mai multe, ca să ne descoperim sau pentru a ne cunoaște istoria. Acest spectacol a fost dezvoltat în cadrul proiectului multianual „Personal/Colectiv”, proiect co-finanțat de AFCN.

  • Producător: Replika
  • Text: Mihaela Michailov și Ioana Petre
  • Distribuția:  Mihaela Rădescu, Silvana Mihai
  • Regia: Ioana Petre
  • Muzica: Alex Bălă
  • Scenografia: Gabi Albu
  • Coregrafia: Paul Dunca
  • Lighting design: Radu Apostol

Accesul la acest spectacol se face gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza unei rezervări pe email la [email protected] sau direct la sediul teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 și 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 11:30.

Programul complet al teatrului poate fi accesat aici.

Susa foto: Replika

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus