Sâmbătă,
20.07.2024
Fulgere Cu Ploi Usoare
Acum
26°C

Expoziția cu Adevărații Super-Eroi din Sibiu va fi vernisată astăzi

Expoziția cu Adevărații Super-Eroi din Sibiu va fi vernisată astăzi

După ce la prima ediția a proiectului Adevărații Super-Eroi copii au avut ocazia să devină personajul preferat într-o ședință foto, anul acesta Asociația Focus Events a transformat copii în fotografi pentru două săptămâni. Fotografiile realizate de ei vor fi expuse între 12 și 22 decembrie în Centrul de Informare pentru Turiști din Piața Mare.

Proiectul Adevărații Super-Eroi e o idee prin care Asociația Focus Events își dorește să aducă mai aproape fotografia de copii cu autism, paralizie cerebrală, sindrom Down, tetrapareză spastică, miopie, microcefalie, ADHD și alte forme de dizabilitate aflați în îngrijirea Asociației D.A.R. (Dorință, Ajutor, Recuperare). În prima ediție copii au avut ocazia să devină personajele lor preferate într-o ședință foto profesionistă.

În cadrul celei de a doua ediții, copii au avut șansa să devină fotografi. Timp de două săptămâni, micuții au avut la îndemână aparate de fotografiat și au pozat ce și-au dorit. Înțeles prin prisma autorilor, fotografiile prezintă lumea lor, a copiilor cu dizabilități, așa cum este ea.

Asociația Focus Events împreună cu Polisano Pharma Sibiu și-au dorit să surprindă cinci copii cu probleme cardiace și i-au ajutat să intre în piele personajului lor preferat.

Toate aceste fotografii vor compune prima expoziție realizată de copii cu dizabilități În Sibiu. Vernisajul va avea loc joi, 12 decembrie, de la ora 17:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus