Sâmbătă,
15.06.2024
Innorat
Acum
13°C

Speranță prin Artă. Banii strânși din vânzarea lucrărilor realizate de pacienții de la Psihiatrie, donați spitalului

Speranță prin Artă. Banii strânși din vânzarea lucrărilor realizate de pacienții de la Psihiatrie, donați spitalului

Speranță prin Artă a ajuns la ediția a XII-a, iar Rotaract Club Sibiu și Rotary Club Sibiu, în colaborare cu Spitalul de Psihiatrie "Dr.Gh.Preda" din Sibiu vă invită miercuri, 18 Decembrie 2019, de la orele 20:20, la Forumul German ( Str. General Magheru w 2), Sala Oglinzilor, unde va avea loc vernisajul expoziției de pictură, desen, ceramică și articole decorative și de asemenea, un concert caritabil.

Lucrările din cadrul expoziției sunt realizate în Atelierul de Ergoterapie al Spitalului de Psihiatrie "Dr.Gh.Preda" Sibiu. Banii strânși în urma vânzării lucrărilor vor fi donați spitalului, pentru ajutorarea la reinserţia psihosocială, creşterea abilităţilor sociale, dezvoltarea relaţiilor interumane, reabilitare socială şi vocaţională și continuarea realizării lucrărilor.

Atelierul de Ergoterapie este un cadru complex de susținere a procesului de resocializare a beneficiarilor de servicii psihiatrice. Ergoterapia sau "terapia prin activitate" oferă posibilitatea pacientului să se exprime prin intermediul materialului și al activității propriu-zise, să relaționeze cu ceilalți și cu el însuși, să se reintegreze în realitatea concretă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus