Marţi,
02.03.2021
Parțial Noros
Acum
1°C

Polisano sărbătorește mâine Ziua „Zâmbetul Spina Bifida”

Polisano sărbătorește mâine Ziua „Zâmbetul Spina Bifida”

Compartimentul de Neurochirurgie al Spitalului European Polisano-MedLife și Fundația Polisano organizează mâine, la amiază, Ziua „ZÂMBETUL SPINA BIFIDA”.

Manifestarea este prilejuită de sărbătorirea a 5 ani de la începerea Programului de responsabilitate socială în tratamentul patologiei Spina Bifida (n.r. malformație congenitală a coloanei vertebrale caracterizată prin absența sudurii arcurilor posterioare şi a apofizei spinoase a uneia sau mai multor vertebre), o componentă importantă care va continua cu sprijinul comunității și al factorilor decizionali implicați, spun organizatorii. Până în prezent au fost operați un număr de aproximativ 127 de copii, de către neurochirurgul Claudiu Matei și echipa secției de Neurochirurgie.

Cu acest prilej, vor fi prezenți o parte dintre copiii care au beneficiat de intervenții chirurgicale în acest domeniu, precum și cadre medicale implicate în recuperarea lor.

Evenimentul va avea loc în sala de conferințe de la etajul 7 al clinicii Polisano de pe Strada Izvorului.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus