Duminică,
25.07.2021
Partial Noros
Acum
27°C

Încă un sibian în Guvern: Puiu Fesan, iarăși secretat de stat

Încă un sibian în Guvern: Puiu Fesan, iarăși secretat de stat

Vicepreședinte al asociației Sibiu Decembrie 1989, Puiu Fesan a fost numit secretar de stat. Premierul Ludovic Orban l-a numit pe o funcție pe care a mai ocupat-o tot în cadrul unui guvern liberal.

Decizia semnată de premierul Ludovic Orban sub numărul 536/19 decembrie 2019 este actul prin care Puiu Nicolae Fesan este numit ”în funcția de secretar de stat la Secretariatul de stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989”. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial și confirmă readucerea lui Puiu Fesan în fruntea secretariatului pe care l-a mai condus și în perioada 2008 – 2009, când guvernul era controlat tot de către liberali. Membru al Biroului județean al PNL, Puiu Fesan a mai ocupat, de-a lungul timpului, și funcția de director al Oficiului județean de cadastru și publicitate imobiliară din Sibiu, dar și cea de șef-birou în cadrul OCPI Hunedoara.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Ovi

Acum 1 an

Un om deosebit . A contribuit enorm pentru libertatea de care ne bucurăm astăzi .
Raspunde

Free_ag

Acum 1 an

Numai oameni de seama în guvern, fost FSN ist, PSD ist, Pdist, liberal, un om vertical, cu simțul răspunderi, de la sculărie în cancelarie.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 1 an

placuta suedeza politica M..E FESAN,ca e voie
Raspunde

Sibian SB

Acum 1 an

In viata toti plecam de undeva. Nu conteaza de unde pleci, conteaza unde ajungi. Restul e poveste. Succes Puiu Fesan!
Raspunde

Free_ag

Acum 1 an

Sibian SB, greșit, nu contează unde ajungi, si CUM
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 1 an

Director la OCPI Sibiu si doar sef birou la OCPI Hunedoara? O fi auzit de Spindler,Bohm,Puiu,Samoila,Golea sau Tolan? Da' de Gigi,Rada,Savu si Pop? De ce ar trebui un Secretariat de Stat pentru recunoasterea meritelor unor decedati?Un Secretariat de Stat pentru recunoasterea meritelor lui Decebal in lupta impotriva cotropitorilor romani sau a lui Vlad Tepes ,luptator impotriva boierilor corupti,pe cind?
Raspunde

Florin POPA

Acum 6 luni

Problema lui Decebal este elucidata, crimele comunismului insa nu...De ce doriti sa fie tinute ascunse victimele comunismului si sa nu existe o activitate oficiala in sensul relatarii complete si reale a ceea ce au facut bolsevicii natiunii noastre...?
Raspunde

McD

Acum 1 an

Certificatele false de revolutionar se dau tot pe EURO sau trecem la moneda nationala?...nu de alta dar leul e in picaj!!! La 30 de ani de la evenimentele din 89 mai sunt profitori de functii...la ce este nevoie de astfel de post in minister??? Vor sa faca din nou o analiza a modului in care s-au dat certificatele, alte spagi, alte scandaluri???...credeam ca la revolutionari nu conteaza culoarea politica ci meritele si sacrificiile celor care au luptat...ma rog e o prostie sa schimbi secretarii la fiecare schimbare de guvern!!!
Raspunde

DAC

Acum 1 an

O poziție dificila si controversata, prin definiție. Dar Sibiul aduce un plus de corectitudine pe Dâmbovița. Succes domnule Fesan, e nevoie de reformă spre corectitudine
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus