Luni,
28.11.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Seară liniștită pentru salvatorii sibieni. Au fost doar 11 intervenții

Seară liniștită pentru salvatorii sibieni. Au fost doar 11 intervenții

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) al judeţului Sibiu au intervenit, în noaptea dintre ani, pentru acordarea primului-ajutor calificat pentru câteva cazuri medicale și au asigurat măsuri de prevenire la evenimentul din centrul orașului.

11 persoane au solicitat ajutor prin 112 azi-noapte, salvatorilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. Potrivit reprezentanților instituției, toate cazurile au fost de natură medicală, iar niciunul dintre acestea nu a fost înregistrat în Piața Mare.

80868701_1494483890720638_2720681840066166784_n

De asemenea s-au asigurat măsuri pentru securitate la incendiu în centrul orașului, cu prilejul desfășurării activităților prilejuite de Revelion 2020. Astfel trei echipaje de pompieri militari împreună cu trei autospeciale, după cum urmează : o autospeciala de stingere cu apă și spumă, o autospeciala de salvare de la înălțime și o autospecială de prim ajutor medical calificat, au vegheat la siguranță cetățenilor prezenți in număr foarte mare în Piața Mare, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

 

Foto: facebook/ISU Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1159

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus