Luni,
15.07.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Mariana Anghel, despre Sergiu Cipariu: „Cum să plece așa repede un om atât de bun, valoros, talentat?”

Mariana Anghel, despre Sergiu Cipariu: „Cum să plece așa repede un om atât de bun, valoros, talentat?”

Trecerea în neființă a unuia din cei mai apreciați cântăreți de muzică populară, Sergiu Cipariu, a îndoliat atât comunitatea sibiană cât și numeroși artiști din restul țării care au avut plăcerea de a interpreta alături de regretatul artist. Aceștia și-au exprimat tristețea pe rețelele de socializare, prin scurte mesaje care adesea au fost însoțite de fotografii și filmări cu artistul din Orlat.

Tânărul interpret sibian de muzică populară, Traian Stoiță, l-a numit pe Sergiu Cipariu un „vrăjitor al cuvintelor frumoase”, în postarea de aseară de pe pagina sa de Facebook. „În seara asta a plecat dintre noi, să recite-n ceruri, cel care pentru mine, dintre toți cei mari, a fost cel mai mare artist pe care l-am cunoscut. Vrăjitor al cuvintelor frumoase, Sergiu Cipariu reușea să transforme orice într-o poveste frumoasă! Dumnezeu să-i facă parte de veșnicie luminoasă, precum el, a oferit lumină! Drum bun, Babule!”, a spus artistul.

Cântărețul de muzică populară Sebastian Stan a amintit de faptul că poetul Adrian Păunescu, „admirându-i talentul extraordinar” al lui Sergiu Cipariu, i-a dedicat chiar un poem.

„Inegalabilul Sergiu Cipariu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Alzara 1918

Acum 4 ani

Incredibil .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus