Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
14°C

Filmul „Noaptea cea mare” va fi proiectat la Astra Film Cinema

Filmul „Noaptea cea mare” va fi proiectat la Astra Film Cinema

Astra Film Cinema invită cinefilii joi la proiecția filmului documentar „Noaptea cea mare”. Prețul unui bilet este 10 lei și poate fi achiziționat cu 15 minute înainte de începerea proiecției. 

Cum ar fi să rămâi împreună cu cineva pentru 50 de ani?

Astăzi, mai des decât oricând, cu diverse aplicații de dating la îndemână, acest lucru este privit cu suspiciune, poate părea ciudat, hilar, ceva de modă veche sau de domeniul legendelor.

Filmul documentar explorează patru povești de dragoste a patru cupluri din patru culturi și țări diferite care vorbesc aceeași limbă nesigură, complicată și mereu în schimbare- limba iubirii.

Surorile regizoare surprind cu tact, onestitate și echilibru meandrele relațiilor umane, cu suișurile și coborâșurile lor, cu tabieturile și secretele lor, cu fricile și speranțele lor, dar și cu legile și tradițiile care pot îngreuna mersul lor.

Învățăm că o relație de iubire se construiește în timp, nu este ceva ce primești pe gratis fără să te lupți constant pentru păstrarea ei.

Documentarul va fi proiectat joi, 16 ianuarie, de la ora 19, la Astra Film Cinema. 

Noaptea cea mare, regia Nesrin Şamdereli, Yasemin Şamdereli, Germania, 2018, 93 minute

Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pun în vânzare cu 15 minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu).

Mai multe informații la tel: 0751 166516.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus