Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

ISU Sibiu : 94 de cazuri medicale, două incendii și curățarea unui teren de muniție rămasă neexplodată, în weekend

ISU Sibiu : 94 de cazuri medicale, două incendii și curățarea unui teren de muniție rămasă neexplodată, în weekend

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în acest sfârșit de săptămână, pentru stingerea a două incendii și acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 94 cazuri medicale. Alte 28 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul serviciilor voluntare pentru situații de urgență ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.

În 10 ianuarie, echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu a intervenit în localitatea Sărata, pentru asanarea (curățarea terenului de muniție rămasă neexplodată) ridicarea, transportul și depozitarea a patru cartușe de pistol de 6,5 mm.

De asemenea echipaje de pompieri militari din cadrul Secției de Pompieri Mediaș și Punctului de lucru Dumbrăveni au intervenit în municipiul Mediaș și în localitatea Dumbrăveni pentru deblocarea ușilor a două apartamente, transmit reprezentanții ISU Sibiu printr-un comuniat de presă.

În 11 ianuarie, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu a asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor în municipiul Sibiu, str. Alba Iulia, la o țeavă de gaz deteriorată în urma unui accident rutier.

Duminică, 12 ianuarie, pompierii militari din cadrul Secția de Pompieri Agnita s-au mobilizat pentru căutarea și salvarea unei persoane rătăcite și blocate cu autoturismul în zona de pădure din localitatea Țeline. Persoana a fost salvată și deblocată din locul unde se afla.Nu a necesitat îngrijiri medicale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus