Duminică,
29.05.2022
Acum
0°C

Teatrul Gong: „Povestea lui Măzărel” prima premieră a anului este sold out

Teatrul Gong: „Povestea lui Măzărel” prima premieră a anului este sold out

Vineri, 17 ianuarie, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu are loc prima premiră a anului. Este vorba despre spectacolul „Povestea lui Măzărel”, care va începe de la ora 18.00. Toate biletele la acest spectacol au fost deja vândute.

„Povestea lui Măzărel” este un spectacol muzical, ce își propune o incursiune fantastică în lumea din jurul nostru. Construit ca o călătorie printre anotimpuri, spectacolul cu păpuși prezintă povestea unui băiețel mic de tot, cât un bob de mazăre, ce descoperă respectul pentru natură și bucuria prieteniei într-o montare armonioasă, plină de haz. Interactiv și ritmat, spectacolul creat de Aurelia Călinescu și Raluca Răduca, pe muzica lui Claudiu Fălămaș, este o producție de tip caravană, ce va fi prezentat în grădinițele din Sibiu pe tot parcursul anului școlar, fiind ușor de adaptat în orice spațiu. Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 6 ani.

Premiera oficială va fi prezentată în Sala Studio a Teatrului Gong. Toate biletele pentru premieră au fost deja epuizate.

Programul complet al teatrului poate fi accesat pe site-ul instituției. Accesul publicului la evenimentele teatrului se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus