Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Biletele la balet s-ar putea scumpi din luna martie. „Mereu ni s-a spus că tarifele sunt prea mici”

Biletele la balet s-ar putea scumpi din luna martie. „Mereu ni s-a spus că tarifele sunt prea mici”

Reprezentanții Teatrului de Balet Sibiu anunță că cel mai probabil, începând cu luna martie a acestui an, vom plăti mai mult pentru biletele la spectacole. Schimbarea este una necesară și ideea a fost primită bine de iubitorii de balet.

Întrucât majoritatea spectacolelor vor avea loc anul acesta la Centrul Cultural Ion Besoiu, prețul biletelor ar putea crește puțin, a transmis conducerea companiei, în conferință de presă. „Suntem în discuții pentru noile planuri tarifare, respectiv 10 și 20 de lei. Până acum, încă din 2008, nu am mai umblat la acest aspect, iar prețurile biletelor la spectacolele noastre au fost de 5 și 10 lei”, explică Ramona Palade, coordonator balet.

Totuși, reprezentanții companiei spun că schimbarea de preț va fi primită bine de spectatori. Conducerea Teatrului de Balet Sibiu a ajuns la această concluzie după ce, timp de câteva luni, iubitorii de balet au fost rugați să completeze chestionare în acest sens, de fiecare dată când au achiziționat bilete la balet.

„Am făcut un chestionar pe această temă și i-am întrebat pe spectatori ce prețuri ar fi dispuși să plătească. Mereu ni s-a spus că avem prețuri foarte mici, chiar și la discuțiile cu alți directori de instituții de cultură ni s-a spus același lucru. Am constatat plăcut surprinși că oamenii sunt dispuși să plătească mai mulți bani pe bilet decât în prezent, ceea ce ne-a îndreptat clar către a face această solicitare către primărie de a ne lăsa să majorăm tarifele”, spune Crina Mareș, purtător de cuvânt al TBS.

Programul spectacolelor Teatrului de Balet Sibiu din 2020 poate fi consultat AICI.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gigi

Acum 4 ani

Normal, cu ce sa platesti atatia oameni ? Cu 10 ron biletul? Vreti pomana ? Nu mai tine ?! Fumati toti ca turcii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus