Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Codruța Vulcu, director ARTmania a câștigat „The Award for Excellence and Passion”, la  European Festival Awards

Codruța Vulcu, director ARTmania a câștigat „The Award for Excellence and Passion”, la  European Festival Awards

Codruța Vulcu, director ARTmania a câștigat premiul pentru „Excellence & Passion”, în cadrul European Festival Awards. Este un premiu pe care l-a primit cu mare bucurie și speră ca prin această reușită să inspire toate fetele tinere care au intrat în industria muzicii să ajungă pe cele mai înalte culmi. Codruța Vulcu a fost desemnată câștigătoarea categoriei „The Award for Excellence and Passion” în cadrul competiției European Festival Awards, fiind prima persoană din România premiată în istoria de 11 ani a acestei competiții internaționale de prestigiu, după cum transmit reprezentanții ARTmania. Trofeul i-a fost înmânat în cadrul Galei de Premiere a European Festival Awards, ce a avut loc aseară la Groningen, Olanda. „Practic anul acesta noi facem cu ARTmania Festival 15 ani și a fost o mare onoare să fiu nominalizată, dar mai ales să câștig în contextul în care printre nominalizați se numără cei mai puternici oameni din industrie, nume grele ale festivalurilor din Europa. Ce m-a bucurat cel mai mult este că acest premiu poate fi o inspirație pentru generația de tinere care intră în această industrie. Să vadă că prin foarte multă muncă și perseverență, dedicație pot să ajungă chiar în vârful industriei europene. Ce vreau să mai spun este că aseară am fost atât de mândră de România, pentru că, practic țara noastră a câștigat trei premii. Deci, se poate și mi-aș dori să se poată în toate domeniile și pentru toate industriile”, a declarat Codruța Vulcu, pentru Turnul Sfatului.

Codruța Vulcu este Directorul Festivalului ARTmania, East European Music Conference și Blaj aLive Festival și Președinte AROC (Asociația Română a Organizatorilor de Concerte și Evenimente Culturale), având o experiență de peste 16 ani în industria muzicală și un portofoliu bogat de evenimente printre care se numără și organizarea, din punct de vedere logistic și operațional, a ceremoniilor oficiate anul trecut de Sanctitatea Sa Papa Francisc pe Câmpia Libertății din Blaj.

La ediția din 2019 a European Festival Awards, Codruței Vulcu i-a fost înmânat trofeul categoriei „Best Small Festival” pentru Festivalul ARTmania de la Sibiu.

European Festival Awards este cea mai importantă competiție dedicată industriei muzicale europene, fiind lansată în 2009 de Yourope (Asociația Europeană a Festivalurilor) pentru a oferi recunoașterea profesională a industriei internaționale acelor evenimente de profil și specialiști care obțin rezultate deosebite și ridică standardele de calitate ale acestui domeniu la nivel european.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

...

Acum 2 ani

Bravo !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus