Marţi,
07.02.2023
Partial Noros
Acum
-13°C

BC CSU Sibiu încheie sezonul regulat pe locul al treilea în clasament

BC CSU Sibiu încheie sezonul regulat pe locul al treilea în clasament

Jucătorii lui Dan Fleșeriu au încheiat sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin pe locul al treilea. În această seară au disputat partida în deplasare în comania celor de la SCM Timișoara, meci pe care l-au câștigat cu o diferență de patru puncte. 

După zece minute de joc în care jucătorii lui Fleșeriu nu au reușit să se mobilizeze, sportivii sibieni fiind mai mult în dezavantaj, oaspeții au reușit să se redreseze în cea de-a doua parte a partidei. Deși pe final de meci scorul a fost strâns iar echipele au fost despărțite uneori chiar și de un singur punct, cei de la CSU Sibiu au reușit să-și adjudece victoria și au încheiat partida la scorul 84-80.

Cel mai valoros jucător al BC CSU Sibiu în meciul din această seară a fost Barry Stewart, cu 23 de puncte înscrise, fiind urmat de Isaiah Philmore, cu 20 de puncte.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus