Miercuri,
22.09.2021
Cer Senin
Acum
7°C

Urmărire de amploare în centrul orașului. Doi tineri au fost prinși cu o armă furată

Urmărire de amploare în centrul orașului. Doi tineri au fost prinși cu o armă furată

Doi bărbați de 24 de ani sunt cercetați penal pentru că polițiștii sibieni au găsit în mașina lor o armă de vânătoare. Autoritățile au aflat că arma a fost furată azi-noapte dintr-o cabană din zona satului Nucet.

În baza sesizării din oficiu, la data de 23 ianuarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant a unor persoane despre care exista suspiciunea că dețin ilegal o armă. Astfel, în jurul orei 12:30, în municipiul Sibiu, pe bulevardul Corneliu Coposu, polițiștii de investigații criminale au identificat și au oprit un autoturism în care se aflau cele două persoane suspecte de săvârșirea unor fapte ilegale.

Totodată, în urma controlului asupra autoturismului, a fost găsită o armă de vânătoare. Arma este una neletală, de tip sportiv, iar din investigațiile polițiștilor a rezultat că aceasta ar fi fost sustrasă dintr-o cabană din zona satului Nucet, jud. Sibiu, în noaptea de 22 / 23 ianuarie de către unul dintre cei doi sibieni, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. În prezent, cercetările continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză, urmând a fi aplicate măsurile legale în consecință.

Foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus