Duminică,
04.06.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Tânăra moartă în accidentul de pe Valea Oltului era un cunoscut scenograf. Adrian Tibu: „O să ne amintim mereu zâmbetul ei ce va dăinui prin spectacolele la care a lucrat”

Tânăra moartă în accidentul de pe Valea Oltului era un cunoscut scenograf. Adrian Tibu: „O să ne amintim mereu zâmbetul ei ce va dăinui prin spectacolele la care a lucrat”

Tânăra de 31 de ani care a decedat noaptea trecută în accidentul de pe Valea Oltului este un cunoscut scenograf din București. În Sibiu, A.C. a avut colaborări atât cu Teatrul Gong, cât și cu Teatrul Național „Radu Stanca”.

A studiat la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București și la Karlsruher Institut für Technologie (KIT). În anul 2017 a fost premiată în cadrul Festivalului Internațional al Școlilor de Teatru „ClassFest”, cu piesa „Iubirea la oameni” de Dmitri Bogoslavski, a cărei scenografie a semnat-o.

Prietenii și toți cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc.

„Este unul dintre cei mai talentați scenografi cu care am avut plăcerea să lucrez. Un suflet blând, mereu veselă și cu multă determinare în a-și duce la bun sfârșit proiectele, în ritmul alert dictat de teatru. Un om fragil ca viața însăși. O să ne amintim mereu zâmbetul ei ce va dăinui prin spectacolele la care a lucrat. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a spus Adrian Tibu, directorul Teatrului Gong, pentru Turnul Sfatului.

A.C și-a pierdut viața în accidentul ce a avut loc noaptea trecută pe Valea Oltului. Potrivit autorităților, tânăra circula spre Vâlcea, iar pe fondul neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a intrat în parapeții de plastic ce separă sensurile de mers și apoi pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani din Bulgaria.

WhatsApp Image 2020-01-24 at 9.59.41 PM

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

appix

Acum 3 ani

Că a nenorocit cu inconștiența ei altă familie de ce nu spuneți? Numai cât de cultă-n cap era ne arătați? Mersi, nu era nevoie. Exemplare de tip Huidu sunt destule și nu produc decât daune vieții.
Raspunde

Prudenta

Acum 3 ani

Nu înțeleg de ce nu se pun camere radar și restricție 60 la ora ptr. totii , după atâtea accidente cu morți încă nu se i-au măsuri
Raspunde

2cents

Acum 3 ani

A mai fost un caz mortal similar, recent, cu trecere prin parapetii de plastic. Cred ca am putea deja sa concluzionam ca parapetii astia de plastic nu sunt suficienti in astfel de conditii. Ar trebui inlocuiti cu parapeti de beton
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus