Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Încă o unitate de învățământ din județul Sibiu a fost închisă din cauza suspiciunilor de gripă

Încă o unitate de învățământ din județul Sibiu a fost închisă din cauza suspiciunilor de gripă

Inspectoratul Școlar Sibiu anunță că la momentul actual, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu se înregistrează aproape o sută de cazuri de suspiciune de gripă, cu răspuns pozitiv la testarea rapidă. De asemenea, o grădiniță a fost închisă temporar.

Numărul cazurilor de suspiciune de gripă în unitățile de învățământ este în creștere, arată cel mai recent raport al Inspectoratului Școlar al Județului Sibiu. Potrivit reprezentanților instituției, 97 de astfel de cazuri au fost confirmate cu testele rapide.

De asemenea, la solicitarea Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale ”Mihai Viteazu” Șelimbăr, inspectoratul a aprobat suspendarea cursurilor, în zilele de 29 și 30 ianuarie, la Grădinița cu Program Prelungit Șelimbăr pentru 3 cazuri cu suspiciune de gripă și 3 cazuri de scarlatină.

Cursurile la Grădinița cu Program Normal Bungard vor fi reluate începând de mâine.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus