Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
7°C

Vicepremierul Turcan a prezentat raportul de activitate al Guvernului: Am luat o visterie prăduită de PSD şi nu ne-am plâns

Vicepremierul Turcan a prezentat raportul de activitate al Guvernului: Am luat o visterie prăduită de PSD şi nu ne-am plâns

Vicepremierul Raluca Turcan prezintă, duminică, la Consiliul NAţional al PNL, Raportl de activitate al Guvernului, vorbind despre realizările liberalilor din ultimele luni. ”Am atins o maturitate politică ce nu o mai are niciun partid”, a spus Turcan.

”Ce moment frumos. Cât am aşteptat această clipă să pot să mă adresez dvs, dar şi preşedintelui Ludovic Orban, prim ministrul României. Am schimbat radical soarta României. Am înlăurat Guvernul PSD şi am învestit Guvernul Orban într-un Parlament dominat de PSD. Am câştigat alegerile prezidenţiale. Am deschis porţile către un alt fel de politică în România. Vă mulţumesc şi felicitări”, a spus Turcan.

”Am atins o maturitate politică ce nu o mai are niciun partid. Am învins un adversar periculos şi am arătat că avem forţa să ducem la capăt un proiect. Nimic nu ar fi foar osibil fără parteneriatul cu preşedintele Klaus Iohannis”, a mai afirmat vicepremierul.
”Am luat o visterie prăduită de PSD şi nu ne-am plâns”, a mai afirmat Turcan.
”Am câştigat încrederea oamenilor să reconstruim ţara şi nu avem voie să dezamăgim. Am avut multe dezastre de îndreptat în fiecare domeniu de activitate. Răul a fost mai mare decât putem să ni-l imaginăm. (...) Am reuşit să închidem bugetul pe anul 2019 acoperim plăţi restante de 10 miliarde de lei (...) bani care figurau pe hârtie dar rămăseseră neacoperiţi în plata către oamenii muncitori din ţară. Erau bani blocaţi de PSD pentru a ascunde adevărata situaţia a ţării”, a mai explicat Turcan.
”Bugetul făcut de PNL a fost un buget al adevărului. (...) Aşteptăm ca presiunea pe inflaţie şi pe buzunarul oamenilor să scadă. (...) Vom face tot ce ne stă în putinţă să găsim resurse financiare şi pentru majorarea alocaţiilor pentru copii”, a completat vicepremierul.
Turcan prezintă măsurile luate de Guvernul Orban pentru a contracara deciziile ”Guvernului toxic al PSD”.

Aceasta precizează că s-au alăcat cu 60% mai mulţi bani pentru investiţii decât a alocat guvernarea PSD.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

2cents

Acum 1 an

Inseamna ca trebuie sa definim ce inseamna sa te plangi in acceptiunea dvs. Eu din '89 incoace nu am vazut schimbare de culoare politica fara jelanie in legatura cu "greaua mostenire". Dvs. nu ati fost o exceptie. Sa ne amintim de nenumaratele iesiri ale ministrului finantelor care au culminat cu paralela cu Al Capone care a tulburat serios piata bursiera si valutara si nu a fost urmata de ceva concret in privinta dovezilor
Raspunde

motanul garfield

Acum 1 an

V-ati luart si un nou consilier pe probleme de cultur. De unde il platiti? Din visteria acea praduita?
Raspunde

Jan

Acum 1 an

O tarca colorata in culorile partidelor la care a fost ...pai fratilor noi am praduit tara cu salariile ei in ani care minte cu nerusinare ...Ce sa mai zic minciuna este caracteristica PNL partid ce vesnic dezonoreaza tara ...Lasati sa faca alegeri anticipate si va vedea aia care doresc ce rezultate vor avea adica cu mult sun PSD Ura nu mai tine la popor si astia care vesnic au treaba si zic ca ciuma rosie este deranjanta ptr ai lor care au inceput sa vada realitatea
Raspunde

...

Acum 1 an

Corect ar fi fost: "Am luat o visterie prăduită de PSD şi nu ne-am plâns ... destul"
Raspunde

Ion

Acum 1 an

Duduia vorbește?? Dânsa nu știe nici câți ani are și mai vorbește de buget (tot niste cifre)!! Asta reprezintă Sibiul în parlament... asta e vicepremier... O, Doamne!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus