Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Cazurile de suspiciune de gripă, în școli și grădinițe, în ușoară scădere

Cazurile de suspiciune de gripă, în școli și grădinițe, în ușoară scădere

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, în urma ultimei centralizări, realizate astăzi, 4 februarie, se înregistrează 140 de cazuri cu suspiciune de gripă. Existența virusului gripal a fost depistată prin testele rapide însă, nu a fost confirmată cu laboratorul. Numărul de cazuri a scăzut ușor, de la ultima centralizare făcută ieri, când au fost înregistrate 143 de cazuri. Cursurile sunt suspendate, în continuare, la clasa a IV-a A de la Colegiul Național Pedagogic ”Andrei Șaguna”, clasă în care sunt înscriși 27 elevi.

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Mihaela

Acum 4 ani

Nu va e rușine cu astfel de raportări mincinoase? dsp a cerut medicilor de fam sa nu înregistreze virozele. La școală 6 sunt clase cu 5, 6, 9 elevi. De ce nu se suspenda cursurile? Ce eficienta au astfel de ore? ISJ ce zice?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus