Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
-1°C

Aproape 2.400 de elevi lipsesc din cauza virozelor. Școala „Nicolae Iorga”, campioană la îmbolnăviri

Aproape 2.400 de elevi lipsesc din cauza virozelor. Școala „Nicolae Iorga”, campioană la îmbolnăviri

Cazurile de gripă din instituțiile de învățământ continuă să scadă. Pe de altă parte, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) anunță că au fost înregistrate aproape 2.400 de cazuri de viroze.

În urma ultimei centralizări făcute la nivelul IȘJ Sibiu s-au înregistrat 119 cazuri de gripă în școlile din județ. De asemenea, cei de la inspectorat spun că au fost înregistrate și 2.383 de cazuri de viroză. Vă reamintim că, în ceea ce privește cazurile de gripă, acestea au fost stabilite prin teste rapide și nu prin analize de laborator rămânând, astfel, la stadiul de suspiciune. Cei mai mulți copii la care virusul gripal a fost confirmat prin teste rapide sunt la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Sibiu (17), Școala Gimnazială Bazna (15), Școala Gimnazială „Mihai Viteazu”, Șelimbăr (10) și Liceul Tehnologic „J. Lebel” Tălmaciu (9). Cei mai mulți elevii diagnosticați cu viroze sunt tot la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Sibiu (154), la Școală Gimnazială Nr. 1 Sibiu (143), la Școala Gimnazială Avrig (102), la Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” din Avrig (89) și la Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna” Sibiu. Cursuri suspendate rămân doar cele de la clasa a IV-a A de la Colegiul Național Pedagogic ”Andrei Șaguna” Sibiu.

Foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

dr. alban

Acum 4 ani

Scoala de fite, elevi cu fote, imunitatea la pamant!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus