Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
1°C

700 de preşcolari şi elevi vor avea o "masă caldă", în unitățile de învățământ din Copșa Mică

700 de preşcolari şi elevi vor avea o

Începând din acest an toate unităţile de învăţământ preşcolare, şcolare şi liceale din cadrul structurii Liceului Tehnologic "Nicolae Teclu" Copşa Mică vor intra în Programul Naţional "Masă caldă în şcoli". Astfel elevii copşeni se alătură celorlalte 100 de şcoli din ţară şi șase din judeţul Sibiu care derulează acest program, anunță reprezentanții Primăriei Copșa Mică, printr-un comunicat de presă.

Programul "Masă caldă în şcoli"a fost iniţiat în anul 2016 la nivel naţional şi prevede ca elevii din şcolile participante să beneficieze de o masă caldă în cadrul instituţiei de învăţământ. La nivel judeţean mai beneficiază de acest proiect doar unităţi de învăţământ din Sibiu, Avrig, Sălişte şi Boiţa. Vicepremierul Raluca Turcan a vizitat astăzi Liceul Tehnologic "Nicolae Teclu" din Copşa Mică, pentru a discuta cu oficialităţile locale şi persoanele din conducerea liceului despre implementarea acestui proiect.

turcan scoli copsa (2)

În cadrul proiectului copşean sunt înscrişi ca şi beneficiari peste 700 de preşcolari şi elevi, de la grădiniţă până la liceu, care vor beneficia începând cu acest trimestru de o masă caldă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus