Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Tânăra din Tălmaciu care posta pe Facebook deși era dată dispărută s-a prezentat la poliție

Tânăra din Tălmaciu care posta pe Facebook deși era dată dispărută s-a prezentat la poliție

Andreea Măcău s-a prezentat astăzi la poliție după ce a fost dată dispărută de familia ei, în urmă cu câteva zile. Tânăra din Tălmaciu a făcut o postare pe Facebook în weekend, iar autoritățile au reușit să intre în legătură cu ea. 

Potrivit polițiștilor sibieni, fata s-a prezentat astăzi la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, unde a fost audiată de către ofiterul de investigații criminale care s-a ocupat de cazul său. „A declarat că nu dorește să revină la domiciliu și este în afara oricărui pericol. În toată această perioadă nu a fost victima nici unei infracțiuni”, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Andreea Macău a postat la finalul săptămânii trecute pe pagina ei de Facebook o fotografie la care a comentat: ”Dacă tot sunt dispărută 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus